Times: Η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με την Disney

Times: Η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με την Disney Facebook Twitter
Η Μέγκαν Μαρκλ συμφώνησε με την Disney, γράφουν οι Times (Πηγή φωτό: EPA)
0

Η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με την Disney, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.


Η δούκισσα του Σάσεξ συμφώνησε να δανείσει τη φωνή της σε πρότζεκτ της Disney και σε αντάλλαγμα η εταιρεία θα κάνει δωρεά στην οργάνωση Elephants Without Borders, που ασχολείται με την προστασία των ελεφάντων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηχογράφηση έγινε προτού το ζευγάρι αναχωρήσει για τον Καναδά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στο μεταξύ, η Μαρκλ ήδη επέστρεψε στην πατρίδα της, μετά την ανακοίνωση που προκάλεσε αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται στο φως μετά την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Αρκετοί υπέθεσαν ότι αυτό σήμαινε ότι η ηθοποιός- που έγινε διάσημη από τη σειρά «Suits»- θα επιστρέψει στην υποκριτική.


Πάντως, πέρα από αυτή τη συμφωνία- η οποία σύμφωνα με τους Times δεν θα αποφέρει έσοδα στην Μαρκλ- το ζευγάρι θα μπορούσε να βγάλει μια περιουσία δίνοντας ομιλίες, εκτιμά το Bloomberg. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θα μπορούν να κερδίσουν πάνω από 100.000 δολάρια για κάθε τέτοια εμφάνισή τους, δήλωσε στο πρακτορείο ο Τζεφ Γιάκομπσον, συνιδρυτής του Talent Bureau, που ασχολείται με τη διοργάνωση ομιλιών. Μάλιστα, ο ίδιος εκτίμησε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να διεκδικήσει ποσά που συγκρίνονται με αυτά που παίρνει ο Μπαράκ Ομπάμα για μια ομιλία του, δηλαδή περίπου 500.000 δολάρια.


«Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουν να κάνουν αμέσως τέτοιες συζητήσεις, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη. Υποπτεύομαι ότι και οι δύο θα αρχίσουν τις ομιλίες και ότι αυτό θα αποτελέσει μία από τις βασικές πηγές εσόδων για τον Χάρι», συμπλήρωσε ο Γιάκομπσον.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η Ρωσία καταθέτει στο ΣΑ του ΟΗΕ δικό της σχέδιο απόφασης, αμφισβητώντας την πρόταση των ΗΠΑ

Διεθνή / Γάζα: Η Ρωσία καταθέτει στο ΣΑ του ΟΗΕ δικό της σχέδιο, αμφισβητώντας την πρόταση των ΗΠΑ

Η μόνιμη αντιπροσωπεία της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη ανέφερε σε σημείωμά της προς τα άλλα κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗ ότι το δικό της σχέδιο είναι «αντιπρόταση», «εμπνευσμένη» από το αμερικανικό
LIFO NEWSROOM
Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM