Τιμ Κρούγκερ: Πέθανε στα 44 του ο ιδρυτής του TimTales και σταρ ταινιών ενηλίκων

Τιμ Κρούγκερ: Πέθανε στα 44 του ο ιδρυτής του TimTales και σταρ ταινιών ενηλίκων Facebook Twitter
0

Ο αστέρας ταινιών ενηλίκων και ιδρυτής του TimTales, Τιμ Κρούγκερ, του οποίου το κανονικό όνομα ήταν Μαρσέλ Μπον, πέθανε σε ηλικία 44 ετών.

Το TimTales, ο ιστότοπος για ενήλικες που είχε ιδρύσει ο Κρούγκερ, μοιράστηκε τα νέα στο επίσημο ιστολόγιο του ιστότοπου και στον λογαριασμό στο X την 1η Μαρτίου. Το περιοδικό Out αναφέρει ότι η ανάρτηση γράφτηκε από τον σύντροφο του Κρούγκερ, Grobes Geraet. Η ανάρτηση περιγράφει τον θάνατο του Κρούγκερ ως αποτέλεσμα «ενός τραγικού, αλλά απλού ατυχήματος στο σπίτι».

Τιμ Κρούγκερ: Πέθανε στα 44 του ο ιδρυτής του TimTales και σταρ ταινιών ενηλίκων Facebook Twitter

«Με βαρύτατη καρδιά μοιράζομαι την είδηση ​​του θανάτου του αγαπημένου μας Μαρσέλ, του ανθρώπου που όλοι γνωρίσατε και αγαπούσατε ως Τιμ Κρούγκερ», ξεκίνησε η ανάρτηση. «Για το κοινό, ήταν ο απόλυτος σταρ πορνό. Για μένα, ήταν ένας γλυκός, στοργικός σύντροφος για περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν και ο καλύτερός μου φίλος. Άγγιξε τις ζωές όλων όσοι είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν».

Η ανάρτηση συνέχισε εξηγώντας ότι, αν και «έχω πολύ μεγάλη επίγνωση του στίγματος που περιβάλλει τους θανάτους στη βιομηχανία του πορνό… Ο θάνατος του Τιμ ήταν ένα τραγικό, αλλά απλό ατύχημα στο σπίτι. Δεν σχετιζόταν με ναρκωτικά, ούτε υπήρχε καμία σχέση με σεξουαλικές  ακρότητες ή αυτοκτονία».

«Αν και η καρδιά μου είναι κομμάτια, βρίσκω παρηγοριά στις αμέτρητες αναμνήσεις που μας χάρισε… Η κληρονομιά της συμπόνιας, της αγάπης και της χαράς του Τιμ θα παραμείνει σε όλους όσους τον γνώρισαν».

Η ανάρτηση ανέφερε ότι καμία άλλη πληροφορία δεν θα κοινοποιηθεί αυτή τη στιγμή και ζητούσε από τους θαυμαστές του Κρούγκερ να δώσουν στους αγαπημένους του «χρόνο να θρηνήσουν ιδιωτικά».

Σύμφωνα με το περιοδικό IN, ο Κρούγκερ γεννήθηκε το 1981 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ο Κρούγκερ ίδρυσε την TimTales το 2009. Το 2013 είπε στο περιοδικό Kaltblut ότι άρχισε να ενδιαφέρεται για τη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες αφού εργάστηκε σε ένα κατάστημα γκέι πορνό στο Βερολίνο.

«Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους πραγματικό, χωρίς σενάριο σεξ, ήθελα να τους δείξω τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρά μου», είπε ο Κρούγκερ στο Kaltblut. «[...] Είτε το πιστεύετε είτε όχι… Είμαι πολύ ντροπαλός άνθρωπος… Αυτό που βλέπετε στο TimTales.com είναι ο πραγματικός εαυτός μου. Μου αρέσει να κάνω σεξ και μου αρέσει να το δείχνω στον ιστότοπό μου».

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου του Κρούγκερ, οι θαυμαστές και οι συνομήλικοί του επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τα συλλυπητήριά τους. Ο Καναδός κινηματογραφιστής Bruce LaBruce μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram προς τιμήν του Κρούγκερ και σημείωσε ότι οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2007, όταν ο LaBruce φωτογράφισε τον Κρούγκερ σε μια εκδήλωση.

«Ο Τιμ ήταν πάντα πολύ ευγενικός, ευγενικός και χαλαρός», έγραψε ο LaBruce. «Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 2018, όταν πήραμε δείπνο μαζί το 2018, όταν πήραμε δείπνο στη Βαρκελώνη, όπου είχε μετακομίσει και είχε έδρα την εταιρεία του για το πορνό… Το πορνό που έκανε, στο οποίο έπαιζε συχνά, ήταν πάντα πολύ καυτό, φυσικό και ανεπιτήδευτο. Συλλυπητήρια στον επί χρόνια σύντροφό του, Grobes Geraet».

Με πληροφορίες από Them

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» που κανείς δεν μπορεί να αγγίξει – Πώς ο «Μέντσο» κυριαρχεί σε ΗΠΑ και Μεξικό

Διεθνή / Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» που κανείς δεν μπορεί να αγγίξει – Πώς ο «Μέντσο» κυριαρχεί σε ΗΠΑ και Μεξικό

Η άνοδος του «νέου Ελ Τσάπο», Μέντσο Οσεγέρα, του πιο ισχυρού άρχοντα ναρκωτικών παγκοσμίως. Πώς κυριαρχεί στην κοκαΐνη, ελέγχει καρτέλ και συνεργάζεται με πρώην εχθρούς
LIFO NEWSROOM
Pussy Riot: Μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν ερήμην τους από δικαστήριο της Μόσχας

Διεθνή / Pussy Riot: Μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν ερήμην από δικαστήριο της Μόσχας

«Το παράδοξο είναι πως βιαστές και δολοφόνοι στη Ρωσία καταδικάζονται σε 3 με 4 χρόνια, ενώ οι ακτιβιστές λαμβάνουν τερατώδεις ποινές για τις απόψεις τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του μέλος του συγκροτήματος
LIFO NEWSROOM
Μπέρνι Σάντερς: Ο πρώτος γερουσιαστής των ΗΠΑ που λέει ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα

Διεθνή / Μπέρνι Σάντερς: Ο πρώτος γερουσιαστής των ΗΠΑ που λέει ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα

Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει «ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον ολόκληρου του παλαιστινιακού λαού» - Ο Αμερικανός γερουσιαστής είχε δεχθεί κριτική επειδή απέφευγε τον όρο
LIFO NEWSROOM
Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος και βασίλισσα Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM