Τιφλίδα: Συναγερμός για ομηρία- Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή

Τιφλίδα: Συναγερμός για ομηρία- Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στην Τιφλίδα, για κατάσταση ομηρίας που είναι σε εξέλιξη σε γραφεία.

Οι πρώτες πληροφορίες του Reuters κάνουν λόγο για έναν ένοπλο, ο οποίος κρατά ομήρους έως και εννέα ανθρώπους σε γραφεία «μικροχρηματοδοτήσεων». Το RT, επικαλούμενο τα ΜΜΕ της Γεωργίας, κάνει λόγο για ομάδα δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας δράστης κρατά χειροβομβίδα. Οι δράστες- έως πέντε σύμφωνα με τα γεωργιανά ΜΜΕ- επέτρεψαν σε δύο ανθρώπους να φύγουν από τα γραφεία, αλλά κράτησαν τους υπόλοιπους ομήρους.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις, που πιθανόν ετοιμάζονται για έφοδο στα γραφεία, περιγράφουν τα τοπικά ΜΜΕ. 

Τον προηγούμενο μήνα ένας ένοπλος κράτησε 43 ομήρους κατά τη διάρκεια ληστείας σε τράπεζα, στην πόλη Ζουγκντίντι στη δυτική Γεωργία. Εξαφανίστηκε όταν έλαβε λύτρα ύψους 500.000 δολαρίων και απελευθέρωσε όλους τους ομήρους. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM