ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Τι πάει λάθος μ' αυτό το μοντέλο και τις φωτογραφίες του στα social media;

0

Τη λένε Shudu, είναι μοντέλο και ήδη λατρεύεται από διασημότητες όπως η Rihanna, κορυφαίους fashion bloggers, brands ρούχων και εκατομμύρια followers. Όμως, η τάση που δημιουργεί στον χώρο της μόδας και των social media προβληματίζει πολλούς. 

Γιατί η Shudu Gram, που είναι επίσης και influencer,  με τα τέλεια χαρακτηριστικά και το υπέροχο στιλ δεν είναι πραγματική γυναίκα. Είναι ένα ψηφιακό σούπερ μόντελ, απολύτως κατασκευασμένη από γραφίστες και προγραμματιστές. Τίποτα δεν προδίδει ότι δεν είναι άνθρωπος. Και δεν είναι η μόνη ψηφιακή instagrammer. 

Υπάρχουν μερικές ακόμη σαν κι αυτή και κάποιοι εικάζουν ότι πολύ σύντομα οι influencers ίσως εκτός από τον μεταξύ τους ανταγωνισμό θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τέλεια, συνεργάσιμα και απολύτως επιδραστικά avatar όπως η Shudu. Είναι, λένε οι άνθρωποι της τεχνολογίας, το μέλλον του digital marketing "άνθρωποι" σαν την Shudu και δημιουργούν δικαίως προβληματισμό. 

Αν είναι έτσι το μέλλον σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο, αλλά καθόλου πραγματικό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο για να ζει και να επηρεάζει μέσα από τις οθόνες των κινητών μας... 

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ