Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές

Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές Facebook Twitter
6

Διαδηλωτές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη έξω από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές Facebook Twitter

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ με το σύνθημα «ξεκινάμε απ' την Ελλάδα, αλλάζουμε την Ευρώπη» και «Έλληνες, συγγνώμη για την κυβέρνησή μας». Πολλοί από τους διαδηλωτές είναι υποστηρικτές του γερμανικού αριστερού κόμματος Die Linke.

Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές Facebook Twitter
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΟΥΔΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διεθνή / Οι ξεχασμένοι φύλακες των πυραμίδων του Σουδάν: Πώς ο πόλεμος άδειασε τη Μερόη

Κάποτε ήταν από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σουδάν - Σήμερα, μέσα στον πόλεμο, οι πυραμίδες της Μερόης στέκουν σχεδόν έρημες, με ελάχιστους ανθρώπους να παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή μια ιστορία 2.400 ετών.
THE LIFO TEAM
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Πριν περίπου από 1.5 χρόνοι, Γερμανοί υπήκοοι που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, διαδήλωσαν υπέρ μας έξω από την πρεσβεία της χώρας τους στο Κολωνάκι, για το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες κάνουν "αντιπολίτευση" και το παίζουν "οικονομολόγοι" επί του καναπέως... Και τα media της χώρας, το κάνουν γαργάρα...Να τα λέμε κι αυτά!
Γερμανοί που ζουν στην Αθήνα, πριν κάνα 1.5 χρόνο, είχαν διαδηλώσει έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας στο Κολωνάκι για τις κατοχικές αποζημιώσεις που μας χρωστάει το κράτος τους.Και εμείς οι έλληνες κάνουμε "αντιπολίτευση" επί του κανάπεως...Να τα λέμε κι αυτά!
Γιατί όταν ακούμε ότι χρωστάμε λεφτά στη Γερμανία ή στην Ευρώπη, δεν είναι στους λαούς, αλλά στους πιστωτές/τράπεζες=ιδιώτες/μέτοχοι. Όσοι το έχουν καταλάβει αυτό, σε οποιαδήποτε χώρα, στηρίζουν και τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης. Οι λαοί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, μόνο τα συμφέροντα των απανταχού κολοσσών της οικονομίας έχουν λόγους!
Όχι. Με απόφαση των ορκισμένων υπηρετών του συστήματος ολιγαρχίας, ένα μεγάλο μέρος του χρέους προς ιδιώτες μετακυλίστηκε στους λαούς της Ευρώπης μέσω των κυβερνήσεών τους. Τα κράτη παγκόσμια οδεύουν στην υπερχρέωση, ώστε να χάσουν την κυριαρχία τους και να λειτουργούν ως εταιρίες. Έτσι κατέχονται ευκολότερα.