«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους»

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter
5

 

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter

Παρότι η δράση ακροδεξιών έως νεοναζιστικών στοιχείων σαν την δική του οργάνωση έδωσαν την αφορμή στον Πούτιν να εισβάλει στην ουσία στην Κριμαία, ο επικεφαλής του «Δεξιού Τομέα» Ντμίτρι Γιάρος απειλεί τώρα να καταστρέψει τους ρωσικούς αγωγούς με σαμποτάζ αν η Μόσχα δεν προχωρήσει σε διπλωματική λύση με την Ουκρανία.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του ο Γιάρος είπε ότι οι πιστοί του θα πρέπει να είναι έτοιμοι να «αντισταθούν στους ρώσους κατακτητές».

« Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εχθρό να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην ουκρανική επικράτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρωσία κερδίζει χρήματα από την αποστολή πετρελαίου μέσω αγωγών προς τη Δύση που περνάνε από το έδαφος μας. Εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους πετρελαιαγωγούς και θα στερήσουμε τον εχθρό μας, από μια πηγή του εισοδήματος του", δήλωσε ο Yarosh.

Κάλεσε επίσης τους οπαδούς του να πάρουν τα όπλα εναντίον της Ρωσίας αν δεν βρεθεί διπλωματική λύση, τονίζοντας ότι η Κριμαία είναι μικρή για την όρεξη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας που θα επιδιώξει, όπως είπε, να καταλάβει το σύνολο της Ουκρανίας.

 «Να κάνουμε το έδαφος να καίει κάτω από τα πόδια των εισβολέων! Ας τους κάνουμε να πνιγούν με το αίμα τους όταν επιτεθούν στο έδαφός μας ! Ούτε ένα βήμα πίσω! Δεν θα επιτρέψουμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς της Μόσχας να προκαλέσει ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!", είπε ακόμη.

Το Russia Today σημειώνει ότι η φράση « Ούτε ένα βήμα πίσω !» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ιωσήφ Στάλιν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και έγινε ένα δημοφιλές σύνθημα για την αντίσταση του σοβιετικού λαού ενάντια στους Ναζί . Η συγκεκριμένη φράση του Γιάρος τράβηξε την προσοχή πολλών παρατηρητών, δεδομένου ότι οπαδοί του «Δεξιού Τομέα» χρησιμοποιούν ναζιστικά διακριτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης του «Δεξιού Τομέα» είναι στη διεθνή λίστα καταζητούμενων από τη Ρωσία για υποκίνηση τρομοκρατίας αφού κάλεσε τον ηγέτη των Τσετσένων τρομοκρατών να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη Fed - Το θέμα της απόλυσής της θα εξεταστεί τον Ιανουάριο

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη Fed - Το θέμα της απόλυσής της θα εξεταστεί τον Ιανουάριο

Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι έχει το δικαίωμα να παύσει άμεσα την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της Fed, κατηγορώντας την ότι είχε καταθέσει παραπλανητικά στοιχεία σε τράπεζες όταν ζήτησε στεγαστικό δάνειο
LIFO NEWSROOM
«Μικρή Ντόχα»: Οι Αλ-Θάνι κατέχουν πια περισσότερα ακίνητα στο Λονδίνο από τον βασιλιά Κάρολο

Διεθνή / «Μικρή Ντόχα»: Οι Αλ-Θάνι κατέχουν πια περισσότερα ακίνητα στο Λονδίνο από τον βασιλιά Κάρολο

Η οικογένεια Αλ-Θάνι έχει συγκεντρώσει τεράστια αυτοκρατορία ακινήτων στο Λονδίνο ξεπερνώντας σε ιδιοκτησία το ατομικό απόθεμα του βασιλιά - Τελευταίες νομικές εξελίξεις και δημόσια συζήτηση φέρνουν το ζήτημα στο προσκήνιο
LIFO NEWSROOM
«Παρενόχληση από το ισραηλινό ναυτικό» καταγγέλλει ο στολίσκος για τη Γάζα

Διεθνή / Γάζα: «Παρενόχληση από το ισραηλινό ναυτικό» καταγγέλλει ο στολίσκος Global Sumud Flotilla

Το ναυτικό του Ισραήλ προετοιμάζεται να αναχαιτίσει περισσότερα από 50 σκάφη της αποστολής, σύμφωνα με το ισραηλινό δημόσιο δίκτυο Kan Στα σενάρια περιλαμβάνονται η ρυμούλκηση στο λιμάνι Άσντοντ ή η βύθιση ορισμένων σκαφών στη θάλασσα.
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Με προεδρικό διάταγμα εγγυάται την ασφάλεια του Κατάρ μετά τις ισραηλινές επιδρομές

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Με προεδρικό διάταγμα εγγυάται την ασφάλεια του Κατάρ μετά τις ισραηλινές επιδρομές

Το διάταγμα ορίζει ότι η Ουάσινγκτον θα θεωρεί κάθε ένοπλη επίθεση κατά του εδάφους, της κυριαρχίας ή των κρίσιμων υποδομών του Κατάρ ως απειλή κατά της ειρήνης και της ασφάλειας των ίδιων των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων για τις αμβλώσεις: «Δεν είναι υπέρ της ζωής όποιος στηρίζει θανατική ποινή»

Διεθνή / Πάπας Λέων για τις αμβλώσεις: «Δεν είναι υπέρ της ζωής όποιος στηρίζει τη θανατική ποινή»

«Κάποιος που δηλώνει ότι είναι κατά των αμβλώσεων αλλά αποδέχεται την απάνθρωπη μεταχείριση μεταναστών στις ΗΠΑ, δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί υπέρ της ζωής», πρόσθεσε
LIFO NEWSROOM
Κλιματική κρίση στην Αρκτική: Στρατιώτες εκπαιδεύονται πλέον σε βάλτους, λάσπες και έντομα

Διεθνή / Κλιματική κρίση στην Αρκτική: Στρατιώτες εκπαιδεύονται πλέον σε βάλτους, λάσπες και έντομα

Η Αρκτική αποδεικνύεται απρόβλεπτο πεδίο μάχης. Στρατιώτες του ΝΑΤΟ εκπαιδεύονται στη Σουηδία όχι μόνο για το ψύχος, αλλά και για τη λάσπη, τα κουνούπια και τις πλημμύρες που κάνουν τον ζεστό καιρό ακόμη πιο επικίνδυνο
LIFO NEWSROOM
Τραμπ κοντά σε συμφωνία 500 εκατ. δολαρίων με το Χάρβαρντ για σχολές επαγγελματικής κατάρτισης

Διεθνή / Τραμπ κοντά σε συμφωνία 500 εκατ. δολαρίων με το Χάρβαρντ για σχολές επαγγελματικής κατάρτισης

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι είναι κοντά σε συμφωνία 500 εκατ. δολαρίων με το Χάρβαρντ για την υποστήριξη σχολών επαγγελματικής κατάρτισης και την εκπαίδευση σε τεχνητή νοημοσύνη, ενώ η αντιπαράθεση με την κυβέρνηση συνεχίζεται για ομοσπονδιακά κονδύλια και διεθνείς φοιτητές
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στις Φιλιππίνες: Χιλιάδες άστεγοι, δεκάδες νεκροί και φόβοι για νέες καταρρεύσεις

Διεθνή / Σεισμός στις Φιλιππίνες: Χιλιάδες άστεγοι, δεκάδες νεκροί και φόβοι για νέες καταρρεύσεις

Ένας ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ συγκλόνισε το νησί Σεμπού στις Φιλιππίνες, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 69 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες - Καταρρεύσεις κτιρίων, χάος στα νοσοκομεία και χιλιάδες άστεγοι επιτείνουν την τραγωδία, λίγες μόνο μέρες μετά από δύο τυφώνες που σάρωσαν τη χώρα
LIFO NEWSROOM
Boeing προγραμματίζει νέο αεροσκάφος για να αντικαταστήσει το 737 MAX

Διεθνή / Η Boeing προγραμματίζει νέο αεροσκάφος για να αντικαταστήσει το 737 MAX

Η Boeing σχεδιάζει νέο αεροσκάφος για να αντικαταστήσει το 737 MAX, με κινητήρα Rolls-Royce και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου - Η εταιρεία αντιμετωπίζει προκλήσεις από την Airbus και επικεντρώνεται στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών και των κανονιστικών αρχών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το ότι αυτό το πράγμα, αυτή η Νεοναζιστική αθλιότητα, θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που την υποστηρίζει πλήρως και με πάθος η ευρωπαϊκή ένωση, ε αυτό με ξεπερνάει. Είπαμε ρε παιδιά να μην έχουμε αυταπάτες για το τι είναι η ΕΕ αυτή τη στιγμή, αλλά όχι και έτσι!!! Και για να μη ξεχνιόμαστε, αυτό το ναζιστικό μόρφωμα έχει κάνει και δημόσιες εκδηλώσεις υποστήριξις στα δικά μας τα μπουμπούκια της ΧΑ.
Σωστη η παρατηρηση Για να μην μπλεξουμε ,λοιπον,σε ερευνα αξιοπιστιας της πηγης,ας αρκεσθουμε σε κατι το οποιο δεν επιδεχεται αμφισβητηση.Στα ματακια μας.Τα παλληκαρια και οι κοπελλες που χαιρετουν ναζιστικα στην φωτογραφια,περαν του τατουαζ με την σβαστικα στο χερι ενος, φορουν κατι μαυρα μπλουζακια.Οι Ουκρανοι αυτοι εθνικιστες,λοιπον,"εκφραζονται" με μια χαριτωμενη νεκροκεφαλη,υπερθεν της οποιας αναγραφεται η λεξη "Gotenkopf".Μπορεις,πιστευω, ευκολα να ανατρεξεις στο στο λημμα "Gotenkopf" η και στο "Kuban-Brückenkopf" για να διαπιστωσεις σε ποσο αποκλειστικα εθνικιστικα "ουκρανικα" θεματα αφορουν ,και σε τι ακριβως αναφερονται.