«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους»

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter
5

 

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter

Παρότι η δράση ακροδεξιών έως νεοναζιστικών στοιχείων σαν την δική του οργάνωση έδωσαν την αφορμή στον Πούτιν να εισβάλει στην ουσία στην Κριμαία, ο επικεφαλής του «Δεξιού Τομέα» Ντμίτρι Γιάρος απειλεί τώρα να καταστρέψει τους ρωσικούς αγωγούς με σαμποτάζ αν η Μόσχα δεν προχωρήσει σε διπλωματική λύση με την Ουκρανία.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του ο Γιάρος είπε ότι οι πιστοί του θα πρέπει να είναι έτοιμοι να «αντισταθούν στους ρώσους κατακτητές».

« Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εχθρό να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην ουκρανική επικράτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρωσία κερδίζει χρήματα από την αποστολή πετρελαίου μέσω αγωγών προς τη Δύση που περνάνε από το έδαφος μας. Εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους πετρελαιαγωγούς και θα στερήσουμε τον εχθρό μας, από μια πηγή του εισοδήματος του", δήλωσε ο Yarosh.

Κάλεσε επίσης τους οπαδούς του να πάρουν τα όπλα εναντίον της Ρωσίας αν δεν βρεθεί διπλωματική λύση, τονίζοντας ότι η Κριμαία είναι μικρή για την όρεξη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας που θα επιδιώξει, όπως είπε, να καταλάβει το σύνολο της Ουκρανίας.

 «Να κάνουμε το έδαφος να καίει κάτω από τα πόδια των εισβολέων! Ας τους κάνουμε να πνιγούν με το αίμα τους όταν επιτεθούν στο έδαφός μας ! Ούτε ένα βήμα πίσω! Δεν θα επιτρέψουμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς της Μόσχας να προκαλέσει ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!", είπε ακόμη.

Το Russia Today σημειώνει ότι η φράση « Ούτε ένα βήμα πίσω !» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ιωσήφ Στάλιν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και έγινε ένα δημοφιλές σύνθημα για την αντίσταση του σοβιετικού λαού ενάντια στους Ναζί . Η συγκεκριμένη φράση του Γιάρος τράβηξε την προσοχή πολλών παρατηρητών, δεδομένου ότι οπαδοί του «Δεξιού Τομέα» χρησιμοποιούν ναζιστικά διακριτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης του «Δεξιού Τομέα» είναι στη διεθνή λίστα καταζητούμενων από τη Ρωσία για υποκίνηση τρομοκρατίας αφού κάλεσε τον ηγέτη των Τσετσένων τρομοκρατών να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμένος παράδεισος: Η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια στην Ευρώπη

Περιβάλλον / Οι «χαμένοι παράδεισοι» της Ευρώπης: Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια μας

Η έντονη ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής κάνουν τους πιο περιζήτητους προορισμούς της ηπείρου, τόπους προς αποφυγή
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται επίθεση από υποστηρικτές του λόγω υποψιών ότι η κυβέρνησή του κρύβει λεπτομέρειες για τα εγκλήματα του Έπσταϊν για να προστατεύσει την πλούσια ελίτ — συμπεριλαμβανομένου του ίδιου
LIFO NEWSROOM
«Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Διεθνή / «Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Η πρώτη Παλαιστίνια ΥΠΕΞ, Βαρσέν Αγκχαμπεκιάν Σαχίν, μίλησε αποκλειστικά στο Euronews και κατήγγειλε αδράνεια της ΕΕ στη Γάζα - Υπόσχεται μεταρρυθμίσεις στην Παλαιστινιακή Αρχή
LIFO NEWSROOM
Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Διεθνή / Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Η κλιμάκωση στη νότια Συρία –με ταυτόχρονη εμπλοκή του Ισραήλ και πολιτική αστάθεια στην περιοχή της Σουέιντα– επαναφέρει το ζήτημα της εσωτερικής συνοχής στη Συρία
LIFO NEWSROOM
Η Λεπέν απειλεί να ανατρέψει τον Μακρόν λόγω κατάργησης αργιών και περικοπών 44 δισ. ευρώ

Διεθνή / Η Λεπέν απειλεί να ανατρέψει τον Μακρόν λόγω κατάργησης αργιών και περικοπών 44 δισ. ευρώ

«Η κυβέρνηση αυτή επιλέγει να επιτεθεί στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους αντί να κυνηγήσει τη σπατάλη», δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, κλιμακώνοντας την πίεση προς τον πρωθυπουργό Φρανσουά Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το ότι αυτό το πράγμα, αυτή η Νεοναζιστική αθλιότητα, θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που την υποστηρίζει πλήρως και με πάθος η ευρωπαϊκή ένωση, ε αυτό με ξεπερνάει. Είπαμε ρε παιδιά να μην έχουμε αυταπάτες για το τι είναι η ΕΕ αυτή τη στιγμή, αλλά όχι και έτσι!!! Και για να μη ξεχνιόμαστε, αυτό το ναζιστικό μόρφωμα έχει κάνει και δημόσιες εκδηλώσεις υποστήριξις στα δικά μας τα μπουμπούκια της ΧΑ.
Σωστη η παρατηρηση Για να μην μπλεξουμε ,λοιπον,σε ερευνα αξιοπιστιας της πηγης,ας αρκεσθουμε σε κατι το οποιο δεν επιδεχεται αμφισβητηση.Στα ματακια μας.Τα παλληκαρια και οι κοπελλες που χαιρετουν ναζιστικα στην φωτογραφια,περαν του τατουαζ με την σβαστικα στο χερι ενος, φορουν κατι μαυρα μπλουζακια.Οι Ουκρανοι αυτοι εθνικιστες,λοιπον,"εκφραζονται" με μια χαριτωμενη νεκροκεφαλη,υπερθεν της οποιας αναγραφεται η λεξη "Gotenkopf".Μπορεις,πιστευω, ευκολα να ανατρεξεις στο στο λημμα "Gotenkopf" η και στο "Kuban-Brückenkopf" για να διαπιστωσεις σε ποσο αποκλειστικα εθνικιστικα "ουκρανικα" θεματα αφορουν ,και σε τι ακριβως αναφερονται.