«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους»

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter
5

 

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter

Παρότι η δράση ακροδεξιών έως νεοναζιστικών στοιχείων σαν την δική του οργάνωση έδωσαν την αφορμή στον Πούτιν να εισβάλει στην ουσία στην Κριμαία, ο επικεφαλής του «Δεξιού Τομέα» Ντμίτρι Γιάρος απειλεί τώρα να καταστρέψει τους ρωσικούς αγωγούς με σαμποτάζ αν η Μόσχα δεν προχωρήσει σε διπλωματική λύση με την Ουκρανία.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του ο Γιάρος είπε ότι οι πιστοί του θα πρέπει να είναι έτοιμοι να «αντισταθούν στους ρώσους κατακτητές».

« Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εχθρό να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην ουκρανική επικράτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρωσία κερδίζει χρήματα από την αποστολή πετρελαίου μέσω αγωγών προς τη Δύση που περνάνε από το έδαφος μας. Εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους πετρελαιαγωγούς και θα στερήσουμε τον εχθρό μας, από μια πηγή του εισοδήματος του", δήλωσε ο Yarosh.

Κάλεσε επίσης τους οπαδούς του να πάρουν τα όπλα εναντίον της Ρωσίας αν δεν βρεθεί διπλωματική λύση, τονίζοντας ότι η Κριμαία είναι μικρή για την όρεξη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας που θα επιδιώξει, όπως είπε, να καταλάβει το σύνολο της Ουκρανίας.

 «Να κάνουμε το έδαφος να καίει κάτω από τα πόδια των εισβολέων! Ας τους κάνουμε να πνιγούν με το αίμα τους όταν επιτεθούν στο έδαφός μας ! Ούτε ένα βήμα πίσω! Δεν θα επιτρέψουμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς της Μόσχας να προκαλέσει ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!", είπε ακόμη.

Το Russia Today σημειώνει ότι η φράση « Ούτε ένα βήμα πίσω !» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ιωσήφ Στάλιν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και έγινε ένα δημοφιλές σύνθημα για την αντίσταση του σοβιετικού λαού ενάντια στους Ναζί . Η συγκεκριμένη φράση του Γιάρος τράβηξε την προσοχή πολλών παρατηρητών, δεδομένου ότι οπαδοί του «Δεξιού Τομέα» χρησιμοποιούν ναζιστικά διακριτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης του «Δεξιού Τομέα» είναι στη διεθνή λίστα καταζητούμενων από τη Ρωσία για υποκίνηση τρομοκρατίας αφού κάλεσε τον ηγέτη των Τσετσένων τρομοκρατών να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ ανακαλούν «επιθετικά» φοιτητικές viza σε Κινέζους 

Διεθνή / Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ ανακαλούν «επιθετικά» τις άδειες Κινέζων φοιτητών 

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα συνεργαστεί με το Εσωτερικής Ασφαλείας ώστε να προχωρήσουν οι ανακλήσεις «με επιθετικό τρόπο», ιδίως για φοιτητές που συνδέονται με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ή που σπουδάζουν σε τομείς «κρίσιμης σημασίας», ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
«Υπέρβαση εξουσίας»: Δικαστήριο ακυρώνει τους ανταποδοτικούς δασμούς Τραμπ

Διεθνή / «Υπέρβαση εξουσίας»: Δικαστήριο ακυρώνει τους ανταποδοτικούς δασμούς Τραμπ

Δικαστικό πλήγμα στις εμπορικές πολιτικές του Αμερικανού προέδρου - Έφεση από την κυβέρνηση - Δικαστές που δεν έχουν εκλεγεί, δεν έχουν δικαίωμα απόφασης σε έκτακτες καταστάσεις, δήλωσε εκπρόσωπος του Τραμπ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το ότι αυτό το πράγμα, αυτή η Νεοναζιστική αθλιότητα, θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που την υποστηρίζει πλήρως και με πάθος η ευρωπαϊκή ένωση, ε αυτό με ξεπερνάει. Είπαμε ρε παιδιά να μην έχουμε αυταπάτες για το τι είναι η ΕΕ αυτή τη στιγμή, αλλά όχι και έτσι!!! Και για να μη ξεχνιόμαστε, αυτό το ναζιστικό μόρφωμα έχει κάνει και δημόσιες εκδηλώσεις υποστήριξις στα δικά μας τα μπουμπούκια της ΧΑ.
Σωστη η παρατηρηση Για να μην μπλεξουμε ,λοιπον,σε ερευνα αξιοπιστιας της πηγης,ας αρκεσθουμε σε κατι το οποιο δεν επιδεχεται αμφισβητηση.Στα ματακια μας.Τα παλληκαρια και οι κοπελλες που χαιρετουν ναζιστικα στην φωτογραφια,περαν του τατουαζ με την σβαστικα στο χερι ενος, φορουν κατι μαυρα μπλουζακια.Οι Ουκρανοι αυτοι εθνικιστες,λοιπον,"εκφραζονται" με μια χαριτωμενη νεκροκεφαλη,υπερθεν της οποιας αναγραφεται η λεξη "Gotenkopf".Μπορεις,πιστευω, ευκολα να ανατρεξεις στο στο λημμα "Gotenkopf" η και στο "Kuban-Brückenkopf" για να διαπιστωσεις σε ποσο αποκλειστικα εθνικιστικα "ουκρανικα" θεματα αφορουν ,και σε τι ακριβως αναφερονται.