ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους»

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter
5

 

«Θα πνίξουμε τους Ρώσους στο αίμα τους» Facebook Twitter

Παρότι η δράση ακροδεξιών έως νεοναζιστικών στοιχείων σαν την δική του οργάνωση έδωσαν την αφορμή στον Πούτιν να εισβάλει στην ουσία στην Κριμαία, ο επικεφαλής του «Δεξιού Τομέα» Ντμίτρι Γιάρος απειλεί τώρα να καταστρέψει τους ρωσικούς αγωγούς με σαμποτάζ αν η Μόσχα δεν προχωρήσει σε διπλωματική λύση με την Ουκρανία.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του ο Γιάρος είπε ότι οι πιστοί του θα πρέπει να είναι έτοιμοι να «αντισταθούν στους ρώσους κατακτητές».

« Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εχθρό να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην ουκρανική επικράτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρωσία κερδίζει χρήματα από την αποστολή πετρελαίου μέσω αγωγών προς τη Δύση που περνάνε από το έδαφος μας. Εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους πετρελαιαγωγούς και θα στερήσουμε τον εχθρό μας, από μια πηγή του εισοδήματος του", δήλωσε ο Yarosh.

Κάλεσε επίσης τους οπαδούς του να πάρουν τα όπλα εναντίον της Ρωσίας αν δεν βρεθεί διπλωματική λύση, τονίζοντας ότι η Κριμαία είναι μικρή για την όρεξη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας που θα επιδιώξει, όπως είπε, να καταλάβει το σύνολο της Ουκρανίας.

 «Να κάνουμε το έδαφος να καίει κάτω από τα πόδια των εισβολέων! Ας τους κάνουμε να πνιγούν με το αίμα τους όταν επιτεθούν στο έδαφός μας ! Ούτε ένα βήμα πίσω! Δεν θα επιτρέψουμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς της Μόσχας να προκαλέσει ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!", είπε ακόμη.

Το Russia Today σημειώνει ότι η φράση « Ούτε ένα βήμα πίσω !» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ιωσήφ Στάλιν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και έγινε ένα δημοφιλές σύνθημα για την αντίσταση του σοβιετικού λαού ενάντια στους Ναζί . Η συγκεκριμένη φράση του Γιάρος τράβηξε την προσοχή πολλών παρατηρητών, δεδομένου ότι οπαδοί του «Δεξιού Τομέα» χρησιμοποιούν ναζιστικά διακριτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης του «Δεξιού Τομέα» είναι στη διεθνή λίστα καταζητούμενων από τη Ρωσία για υποκίνηση τρομοκρατίας αφού κάλεσε τον ηγέτη των Τσετσένων τρομοκρατών να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

5

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Η κυβέρνηση Τραμπ ήθελε να απειλήσει νοσοκομεία με απώλεια χρηματοδότησης αν φρόντιζαν τρανς ανηλίκους. Τώρα κάνει πίσω, σε μια σπάνια ανάσα για τα τρανς δικαιώματα και τους γιατρούς που αντιστάθηκαν.
THE LIFO TEAM
Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι πίσω από 180.000 σακίδια για αστέγους

Διεθνή / Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι που μοίρασε 180.000 σακίδια σε αστέγους

Ο Τζέισον Κόνερ και ο Τζέφρι Νιούμαν είχαν δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη το Backpacks for the Streets, μοιράζοντας σακίδια με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους ανθρώπους. Πέθαναν με διαφορά τεσσάρων ημερών.
THE LIFO TEAM
Ο T. rex «Gus» πουλήθηκε για 50,1 εκατ. δολάρια στον οίκο Sotheby’s

Διεθνή / Ο T. rex «Gus» πουλήθηκε για 50,1 εκατ. δολάρια στον οίκο Sotheby’s

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πλήρεις σκελετούς T. rex που έχουν βρεθεί ποτέ πουλήθηκε στη Νέα Υόρκη για 50,1 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ για απολίθωμα δεινοσαύρου σε δημοπρασία.
THE LIFO TEAM
ΠΙΛΟΤΟΣ «ΣΑΛΙ» ΠΟΤΑΜΟΣ ΧΑΝΤΣΟΝ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

Διεθνή / Chesley «Sully» Sullenberger: Ο ήρωας-πιλότος του Χάντσον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ

Ο Sullenberger έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο στις 15 Ιανουαρίου 2009, όταν κατάφερε να προσθαλασσώσει με ασφάλεια την πτήση 1549 της US Airways στον ποταμό Χάντσον, σώζοντας και τους 155 επιβαίνοντες
THE LIFO TEAM
DUA LIPA ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Αλβανία: Μετά την παρέμβαση της Dua Lipa «έχουν εμπνευστεί πολλοί νέοι που τη θεωρούν είδωλό τους»

Η ποπ σταρ εξέφρασε την στήριξή της στις διαδηλώσεις κατά του τουριστικού θερέτρου που κατασκευάζεται σε περιβαλλοντικά προστατευμένη περιοχή της Αλβανίας
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διεθνή / Νέα Υόρκη: Η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που επιβάλλει μορατόριουμ στην κατασκευή νέων κέντρων δεδομένων

Εντείνονται οι ανησυχίες ότι οι εγκαταστάσεις που τροφοδοτούν την άνθηση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνουν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, επιβαρύνουν τα υδάτινα αποθέματα και ασκούν πιέσεις στις τοπικές κοινότητες
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Το ότι αυτό το πράγμα, αυτή η Νεοναζιστική αθλιότητα, θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που την υποστηρίζει πλήρως και με πάθος η ευρωπαϊκή ένωση, ε αυτό με ξεπερνάει. Είπαμε ρε παιδιά να μην έχουμε αυταπάτες για το τι είναι η ΕΕ αυτή τη στιγμή, αλλά όχι και έτσι!!! Και για να μη ξεχνιόμαστε, αυτό το ναζιστικό μόρφωμα έχει κάνει και δημόσιες εκδηλώσεις υποστήριξις στα δικά μας τα μπουμπούκια της ΧΑ.
Σωστη η παρατηρηση Για να μην μπλεξουμε ,λοιπον,σε ερευνα αξιοπιστιας της πηγης,ας αρκεσθουμε σε κατι το οποιο δεν επιδεχεται αμφισβητηση.Στα ματακια μας.Τα παλληκαρια και οι κοπελλες που χαιρετουν ναζιστικα στην φωτογραφια,περαν του τατουαζ με την σβαστικα στο χερι ενος, φορουν κατι μαυρα μπλουζακια.Οι Ουκρανοι αυτοι εθνικιστες,λοιπον,"εκφραζονται" με μια χαριτωμενη νεκροκεφαλη,υπερθεν της οποιας αναγραφεται η λεξη "Gotenkopf".Μπορεις,πιστευω, ευκολα να ανατρεξεις στο στο λημμα "Gotenkopf" η και στο "Kuban-Brückenkopf" για να διαπιστωσεις σε ποσο αποκλειστικα εθνικιστικα "ουκρανικα" θεματα αφορουν ,και σε τι ακριβως αναφερονται.