Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε δικαστήριο της Μόσχας

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε δικαστήριο της Μόσχας Facebook Twitter
0


Τέσσερις άνθρωποι που δικάζονταν σε δικαστήριο της Μόσχας σκοτώθηκαν σήμερα σε ανταλλαγή πυρών που σημειώθηκε μέσα στο κτίριο του δικαστηρίου, δήλωσε συνήγορος των κατηγορουμένων.


Η δικηγόρος, η Ντιάνα Τατόσοβα, είπε τηλεφωνικά στo Reuters ότι ο επικεφαλής των ερευνητών της υπόθεσης της είπε πως από τους 11 κατηγορουμένους που βρίσκονταν στο δικαστήριο, οι τέσσερις σκοτώθηκαν.


Το πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε πως η ανταλλαγή πυρών ξέσπασε όταν μερικοί από τους κατηγορουμένους προσπάθησαν να αποσπάσουν όπλα από τους υπεύθυνους για την ασφάλεια του δικαστηρίου και να συλλάβουν ομήρους.


Σύμφωνα με το Sputnik, η δίκη αφορούσε την εγκληματική οργάνωση που είναι γνωστή ως GTA.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM