Tεράστιο διαμάντι βρέθηκε στην Αγκόλα

Tεράστιο διαμάντι βρέθηκε στην Αγκόλα Facebook Twitter
0

Ένα τεράστιο διαμάντι 404 καρατίων βρέθηκε σε χρυσωρυχείο της Αγκόλας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Lucapa Diamond Company. Το 404,2 καρατίων διαμάντι είναι το μεγαλύτερο διαμάντι που έχει βρεθεί ποτέ στην Αγκόλα και το 27ο μεγαλύτερο στον κόσμο. Η Αγκόλα είναι ένα από τα κορυφαία τέσσερα έθνη στην παραγωγή διαμαντιών στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το διαμάντι ανακτήθηκε από το ορυχείο Lulo Diamond που αντιπροσωπεύει σχεδόν το 75 τοις εκατό της ετήσιας παραγωγής διαμαντιών της Αγκόλα.

Ο Πρόεδρος της Lucapa Miles Kennedy ανέφερε ότι το εντυπωσιακό λευκό διαμάντι θα μπορούσε να αποτιμηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. δολάρια.

Αυτό είναι το 4ο, πάνω από  100 καράτια, διαμάντι που έχει βρεθεί στο συγκεκριμένο ορυχείο

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΛΗΓΜΑ CEO

Διεθνή / Η CIA πίσω από το πλήγμα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με το Associated Press 

Πρόκειται για την πρώτη γνωστή άμεση αμερικανική επιχείρηση σε έδαφος της Βενεζουέλας από τότε που η Ουάσινγκτον ξεκίνησε σειρά πληγμάτων σε διεθνή ύδατα στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της διακίνησης ναρκωτικών
THE LIFO TEAM