Τεράστια κύματα ξεπερνούν το ύψος κτιρίων- Η καταιγίδα Κιάρα από drone

Τεράστια κύματα ξεπερνούν το ύψος κτιρίων- Η καταιγίδα Κιάρα από drone Facebook Twitter
Τεράστια κύματα εξαιτίας της καταιγίδας Κιάρα και στην Ισπανία (Πηγή φωτό EPA)
0

Η καταιγίδα Κιάρα, που σάρωσε τις προηγούμενες ημέρες πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αφήνοντας πίσω της τουλάχιστον επτά νεκρούς, προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε πολλές χώρες.

Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία ήταν ανάμεσα στις χώρες που επηρέασε η καταιγίδα Κιάρα. Οι άνεμοι που τη συνόδευαν έφτασαν ακόμη και τα 180 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, δρόμοι πλημμύρισαν και εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από drone, που κατέγραψε το πέρασμα της καταιγίδας Κιάρα από το Saint-Malo, στη Βρετάνη. Στις εικόνες αυτές τεράστια κύματα, κάποια από τα οποία ξεπερνούν το ύψος των κτιρίων, «σκάνε» μανιασμένα στην ακτή, έχοντας καλύψει τον δρόμο που χωρίζει τα κτίρια από τη θάλασσα.

Στο μεταξύ, η εταιρεία RMS υπολόγισε ότι οι αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες, για τις ζημιές που προκάλεσε η καταιγίδα Κιάρα, θα κινηθεί στο 1,1-1,8 δισεκατομμύρια ευρώ, σε όλες τις χώρες που επλήγησαν. Και όλα αυτά ενώ η Βρετανία ετοιμάζεται για την καταιγίδα Ντένις αυτό το σαββατοκύριακο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ