Τενεσί: Ζέβρα το έσκασε, αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν με taser

Τενεσί: Ζέβρα το έσκασε, αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν με taser Facebook Twitter
0

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να βοηθήσουν σε αυτό το περιστατικό, λογικά, δεν είχαν εκπαιδευθεί για μια τέτοια κατάσταση: μια ζέβρα το είχε σκάσει στο Τενεσί.Το πρωί της Παρασκευής, η ζέβρα κατάφερε να «αποδράσει» από το φορτηγό στο οποίο ήταν, πριν από την πώλησή της σε δημοπρασία ζώων. Οι υπεύθυνοι ζήτησαν τη βοήθεια της αστυνομίας για να πιάσουν τον «δραπέτη».

 

Κάποια στιγμή, η ζέβρα μπήκε σε αυτοκινητόδρομο, αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν πολλά αυτοκίνητα, οπότε δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, ούτε κίνδυνος τραυματισμού του ζώου.

 

Οι αστυνομικοί δοκίμασαν διάφορες μεθόδους στην προσπάθειά τους να πιάσουν τη ζέβρα, που ήταν «αναστατωμένη» σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Μάλιστα, κάποια στιγμή δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το ζώο χρησιμοποιώντας τα taser τους, αλλά δίχως επιτυχία.

 

Την ίδια ώρα δημοτικό σχολείο της περιοχής προειδοποίησε για το περιστατικό τους γονείς, με μια ανάρτηση που δύσκολα θα την πίστεψαν οι περισσότεροι. «Υπάρχει μια ζέβρα ελεύθερη. Το έσκασε από φορτηγό, τη χτύπησαν με taser και είναι οργισμένη. Μην πλησιάσετε (ναι, είναι αλήθεια)», ανέφερε η ανάρτηση του σχολείου.

 

 

«Πιστεύω ότι είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει σε αυτή την πόλη», είπε η Άσλεϊ Ντανιέρ Φράνσις, καθηγήτρια σε άλλο σχολείο, η οποία είδε το ζώο την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

 

Τελικά, έπειτα από περίπου τρεις ώρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να «στριμώξουν» τη ζέβρα και να την οδηγήσουν ξανά στο φορτηγό από το οποίο το είχε σκάσει.

 

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Φρανκφούρτη είναι η πρώτη πόλη στη Γερμανία που στολίστηκε για το Ραμαζάνι

Διεθνή / Η Φρανκφούρτη είναι η πρώτη πόλη στη Γερμανία που στολίστηκε για το Ραμαζάνι

Η πράσινη δήμαρχος δήλωσε ότι η Φρανκφούρτη, όπου ζουν περίπου 150.000 μουσουλμάνοι και αποτελούν το 15% του συνολικού πληθυσμού, είναι κατά του αντιμουσουλμανικού ρατσισμού και του αντισημιτισμού
NEWSROOM
Βρετανοί στρατιώτες στις μάχες στην Ουκρανία, λέει γερμανικό ηχητικό - Σχεδιάζουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Διεθνή / Βρετανοί στρατιώτες στις μάχες στην Ουκρανία, λέει γερμανικό ηχητικό - Σχεδιάζουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Παιχνίδια πολέμου ανάμεσα σε Λονδίνο, Μόσχα και Βερολίνο - Η διαρροή συνομιλίας Γερμανών στρατιωτικών για το σύστημα Taurus - Το χτύπημα στην γέφυρα Κερτς και η οργή των Βρετανών για τους Γερμανούς
NEWSROOM