Τα Pokemon επίσημος υποστηρικτής για την πάλη σούμο

Πόκεμον σε αγώνα σούμο Facebook Twitter
Nihon Sumo Kyokai
0

Κατά την διάρκεια των χρόνων, τα Pokemon έχουν κάνει σειρά συνεργασιών συμπεριλαμβανομένων των New Era, Oreo, Levi’s και Casio.

Η νέα συνεργασία τους, ωστόσο, μοιάζει πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη. Αυτή τη φορά, τα Pokemon γίνονται χορηγοί σε αγώνες σούμο.

«Τα Pokemon γιορτάζουν την 25η επέτειό του φέτος, αλλά σε σύγκριση με το σούμο, το οποίο έχει μακρά ιστορία και παράδοση, είναι ακόμα η αρχή», δήλωσε ο Tsunekazu Ishihara, πρόεδρος της The Pokémon Company, σε επίσημη δήλωση. Ο Ishihara πρόσθεσε το σεβασμό του για το άθλημα και την επιθυμία του να δείξει την ελκυστικότητα του και των Pokemon.

Το Nihon Sumo Kyokai, ο επίσημος οργανισμός του αθλήματος, λέει ότι αυτή η συνεργασία είναι μια «ιστορική πρωτιά». Η εταιρεία Pokemon χορηγεί banners στα επερχόμενα επίσημα τουρνουά σούμο. Όπως εξηγούν οι Japan Times, αυτά τα πολύχρωμα πανό μεταφέρονται γύρω από το ρινγκ πριν από αγώνες υψηλής. Για αυτούς τους αγώνες, μπορεί να υπάρχουν έως και πενήντα διαφορετικά banner και, γενικά, οι χορηγοί πρέπει να πληρώνουν για ένα κάθε μέρα του τουρνουά.

«Κάθε ένα κοστίζει 62.000 ¥ (545 $) με 56.700 ¥ (499 $) να πηγαίνουν στον νικητή του αγώνα και 5.300 ¥ (47 $) να αφαιρούνται για το κόστος και τις χρεώσεις», γράφουν οι The Japan Times.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM