Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τη Λεπέν στη δεύτερη θέση των πιθανών νικητών στις εκλογές

Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τη Λεπέν στη δεύτερη θέση των πιθανών νικητών στις εκλογές Facebook Twitter
0

Η ηγέτις του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν έρχεται στη δεύτερη θέση των πιθανών νικητών, μετά τον συντηρητικό Αλέν Ζιπέ, για τις προεδρικές εκλογές τον ερχόμενο χρόνο, ανακοίνωσε το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill.

 

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την υποψηφιότητά του για την προεδρία, μία κίνηση η οποία ενδεχομένως να στερήσει ψήφους από τους κυριότερους «συστημικούς» υποψήφιους σε μία σώμα με σώμα μονομαχία για την προεδρία, στην οποία Λεπέν διαθέτει ισχυρό ρεύμα.

 

Το William Hill δίνει πιθανότητες 6/4 (και ίδιες πιθανότητες στον Ζιπέ)--ή αλλιώς 40%--στο ενδεχόμενο η Μαρίν Λεπέν να είναι η επόμενη πρόεδρος της Γαλλίας.

 

Τα τελευταία χρόνια, οι bookmakers έχουν πέσει έξω πολλές φορές στις προβλέψεις τους για μεγάλα πολιτικά γεγονότα, περιλαμβανομένων των εκλογών στις ΗΠΑ, του δημοψηφίσματος για το Brexit, των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος και των εκλογών το 2015 στη Βρετανία.

 

"Έχοντας κατατροπωθεί από τζογαδόρους της πολιτικής που πόνταραν 200/1 για τον Τζέρεμι Κόρμπιν ως ηγέτη των Εργατικών, 150/1 για τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο των ΗΠΑ και 6/1 τόσο για την επικράτηση του Brexit όσο και για τη νίκη των συντηρητικών, αυτή τη φορά δεν το ρισκάρουμε", δήλωσε ο εκπρόσωπος του William Hill Γκρέιαμ Σαρπ.

 

Το Hills δίνει πιθανότητες 5/1 (17%) για τον πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν, 8/1 (11%) για τον Νικολά Σαρκοζί, 16/1 (6%) για τον Μακρόν και 28/1 (3%) για τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, ενώ για τον νυν πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ 33/1 (3%).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι σε αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι: Αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Μία ημέρα πριν, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προανήγγειλε αντίποινα για την πυραυλική επίθεση των Χούθι στο διεθνές αεροδρόμιο, Μπεν Γκουριόν, του Τελ Αβίβ.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό - Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Διεθνή / Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό: «Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή» αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Οι επιθέσεις του Τραμπ και οι φιλόδοξες πολιτικές του πρωτοβουλίες μοιάζουν να αποσκοπούν στο να διαλύσουν κάθε αίσθηση κανονικότητας, να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους του και να ενισχύσουν το φόβο στους επικριτές του
LIFO NEWSROOM
Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Διεθνή / Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Αναλυτικά δεδομένα από το BBC Ρωσίας και τη Mediazona αποκαλύπτουν τις σοκαριστικές ρωσικές στρατιωτικές απώλειες το 2024 στην Ουκρανία, με τουλάχιστον 45.000 θύματα και αυξανόμενη στρατολόγηση εθελοντών
LIFO NEWSROOM
Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Διεθνή / Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παπικής θητείας του, ο πάπας Φραγκίσκος ενίσχυσε την παρουσία των γυναικών στο εργατικό δυναμικό του Βατικανού, ενώ διόρισε αρκετές σε υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης
LIFO NEWSROOM