Συρία: Το "παρακλάδι" της Άλ Κάιντα επελαύνει στο Χαλέπι

Συρία: Το "παρακλάδι" της Άλ Κάιντα επελαύνει στο Χαλέπι Facebook Twitter
0

Ανταρτικές ομάδες του Μετώπου αλ Νούσρα που συνδέεται με την αλ Κάιντα κατέλαβαν τρεις περιοχές στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου στη Συρία, μετά από μάχες με το συριακό στρατό, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Μέτωπο αλ Νούσρα μαζί με άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις έχουν εμπλακεί σε σκληρές μάχες με το συριακό στρατό στις νότιες περιοχές του Χαλεπίου, κατά το τελευταίο τετραήμερο εξαπολύοντας σφοδρές επιθέσεις κατά των κυβερνητικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο, που έχει την έδρα του στη Βρετανία, οι αντάρτες κατόρθωσαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τις περιοχές Ζεϊτάν, Χαλάσα και Μπαρνέ.

Οι αντάρτες κατέλαβαν τις περιοχές αυτές, παρά την αεροπορική υποστήριξη της συριακής αεροπορίας στις κυβερνητικές δυνάμεις, ενώ οι ανταρτικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τις κυβερνητικές δυνάμεις στην πόλη αλ Χαντέρ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM