Συναγερμός ξανά σε πτήση της Pegasus: Λιποθύμησε στον αέρα ο πιλότος - Αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός ξανά σε πτήση της Pegasus: Λιποθύμησε στον αέρα ο πιλότος - Αναγκαστική προσγείωση Facebook Twitter
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μετά τη λιποθυμία πιλότου στον αέρα
0

Συναγερμός σήμανε ξανά στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας, το Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης, με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Pegasus.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν την προσγείωση, με αποτέλεσμα ο συγκυβερνήτης να ζητήσει άδεια για αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Βιέννη, προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα, με τον πιλότο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί από την αεροπορική εταιρεία τι προκάλεσε τη λιποθυμία του πιλότου.

Το νέο αυτό συμβάν έρχεται μόλις έξι ημέρες αφότου ένα άλλο αεροσκάφος της Pegasus, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης και ανέμων, βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι και να κοπεί σε τρία κομμάτια. Το δυστύχημα αυτό στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM