Συναγερμός στην Ολλανδία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός στην Ολλανδία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ λόγω απειλής για βόμβα Facebook Twitter
0

Το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ εκκενώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μετά από απειλή για βόμβα, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο www.limburger.nl, δεν πραγματοποιείται καμία πτήση και όλο το προσωπικό του αεροδρομίου έχει φύγει από τον χώρο.

Στο αεροδρόμιο διεξάγεται έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και αν βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο θα κληθεί η Υπηρεσία Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (EOD).

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από τη σκοπιά 13χρονου θύματος

Διεθνή / Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά ανήλικου τότε θύματος

Η ταινία «The Girl», βασισμένη στα απομνημονεύματα της Σαμάνθα Γκάιμερ, θα επανεξετάσει «ένα από τα πιο διαβόητα σκάνδαλα του Χόλιγουντ μέσα από τα μάτια του προσώπου που παρερμηνεύτηκε περισσότερο»
THE LIFO TEAM