Συμβουλές ζωής της Τέιλορ Σουίφτ σε μαθητές: «Μάθετε να ζείτε με το cringe»

Συμβουλές ζωής της Τέιλορ Σουίφτ σε μαθητές: «Μάθετε να ζείτε με το cringe» Facebook Twitter
Η Taylor Swift μίλησε στο κατάμεστο στάδιο των New York Yankees. Φωτ: EPA/JUSTIN LANE
0

«Είμαι 90% σίγουρη ότι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι επειδή έχω τραγούδι που ονομάζεται "22"», ξεκίνησε η Τέιλορ Σουίφτ την ομιλία της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η 32χρονη τραγουδίστρια έλαβε τιμητικά τον τίτλο της Διδάκτορα Καλών Τεχνών (Doctor of Fine Arts) και μίλησε στην χθεσινή εκδήλωση αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο των New York Yankees.

«Γεια, είμαι η Τέιλορ. Τελευταία φορά που ήμουν σε ένα γήπεδο αυτού του μεγέθους, χόρευα με τακούνια και φορούσα ένα αστραφτερό κορμάκι. Αυτή η στολή είναι πολύ πιο άνετη», είπε απευθυνόμενη στους υπόλοιπους απόφοιτους, πριν μοιραστεί μερικές συμβουλές ζωής.

«Πώς να δώσω συμβουλές σε τόσους πολλούς ανθρώπους για τις επιλογές ζωής τους; Δεν θα το κάνω. Το τρομακτικό είναι πως είστε μόνοι σας από εδώ και πέρα. Και το ωραίο είναι πως είστε μόνοι σας από δω και πέρα. Μάθετε να ζείτε παρέα με το cringe. Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε να αποφύγετε να είστε cringe, θα κοιτάξετε κάποια στιγμή πίσω και θα "κριντζάρετε" αναδρομικά», είπε.

Η Τέιλορ Σουίφτ ευχαρίστησε επίσης το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για τον τιμητικό τίτλο. «Θέλω να ευχαριστήσω το NYU, που πρακτικά με έκανα, στα χαρτιά τουλάχιστον, Διδάκτορα [σ.σ. χρησιμοποίησε την λέξη doctor που μεταφράζεται επίσης ως γιατρός]. Όχι αυτόν που θα ήθελες δίπλα σου σε ώρα ανάγκης. Εκτός αν η ανάγκη σου ήταν να ακούσεις απεγνωσμένα ένα τραγούδι», είπε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM