Σύλληψη Έλληνα φοιτητή στην Κωνσταντινούπολη

Σύλληψη Έλληνα φοιτητή στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
0

Ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης είναι μεταξύ των ατόμων που έχουν προσαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από την αστυνομία κατά τις μαζικές διαδηλώσεις και τα επεισόδια που ακολούθησαν στην πλατεία Ταξίμ.

Ο Ιατρίδης αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Ραντικάλ», σήμερα έχουν προσαχθεί τέσσερις ξένοι φοιτητές που σπουδάζουν στην Τουρκία με το πρόγραμμα ERASMUS.

Η ίδια εφημερίδα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει ότι επίσης έχουν προσαχθεί άλλα έντεκα άτομα, τέσσερις Αμερικανοί, δύο Βρετανοί, δύο Ιρανοί, ένας Ινδός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας, που φέρουν διπλωματικό διαβατήριο.

Από την πλευρά του, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί προσαγωγής ατόμου με ελληνικό διπλωματικό διαβατήριο από τις τουρκικές αρχές.

Πηγή: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΑΡΟΝΤΙΤΣΚΙ ΣΚΑΚΙ

Διεθνή / Σκάκι: Πώς οι ατεκμηρίωτες κατηγορίες σε βάρος του Ντάνιελ Ναροντίτσκι οδήγησαν στον θάνατό του

Ο Ντάνιελ Ναροντίτσκι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες μπλιτζ στον κόσμο - Ο θάνατός του, μετά τις κατηγορίες για απάτη από τον παιδικό του ήρωα, έφερε στην επιφάνεια βαθιά προβλήματα στο χώρο του σκακιού
LIFO NEWSROOM