«Συκοφαντία»: Η πρώην σύζυγος του συνιδρυτή της Google απαντά για τη «σχέση» με τον Έλον Μασκ

Ο Μπριν και η Σάναχαν Facebook Twitter
Φωτ: Stefanie Keenan/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures
0

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα που την ήθελε να έχει σχέση με τον Έλον Μασκ, η Νικόλ Σάναχαν, η πρώην σύζυγος του συνιδρυτή της Google, δίνει τη δική της απάντηση.

Σε δήλωσή του στον Independent, ο δικηγόρος της Σάναχαν, Μπράιαν Φρίντμαν, χαρακτηρίζει «συκοφαντικό» τον ισχυρισμό ότι είχε συνάψει σχέση με τον CEO της Tesla.

«Χωρίς αμφιβολία, οποιαδήποτε αναφορά ότι η Νικόλ είχε σχέση με τον Έλον Μασκ δεν είναι μόνο ψέμα, αλλά συκοφαντία», ανέφερε ο Φρίντμαν.

Η δήλωση έρχεται ως απάντηση σε δημοσίευμα της The Wall Street Journal ότι ο Μασκ είχε σχέση με την Σάναχαν τον Δεκέμβριο. Τότε, εκείνη και ο Σεργκέι Μπριν ήταν χωρισμένοι αλλά εξακολουθούσαν να ζουν μαζί.
Σάναχαν και Μπριν χώρισαν τον Ιανουάριο, επικαλούμενοι ασυμβίβαστες διαφορές.

Ο Έλον Μασκ διέψευσε άμεσα το δημοσίευμα, γράφοντας ότι «είναι απολύτως ψευδές». Τόνισε, δε, ότι «ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό».

Μάλιστα, λίγο αργότερα απέστειλε στην New York Post φωτογραφία του με τον Μπριν από ένα πάρτι. «Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία μόλις πριν από δύο ώρες», υποστηρίζει ο Μασκ στη The Post για τη φωτογραφία του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ