Σύγκρουση τρένων στη Βουλγαρία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στη Βουλγαρία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και έξι τραυματίες Facebook Twitter
Σύγκρουση τρένων στη Βουλγαρία / Φωτ: ΒΤΑ
0

Μετωπική σύγκρουση τρένων σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βουλγαρία, κοντά στη Σόφια, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν τον θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό ακόμα έξι. 

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα, στο οποίο συμμετείχαν δύο εμπορευματικές αμαξοστοιχίες, έλαβε χώρα γύρω στις 4 το απόγευμα, στο προάστιο Κρεμίκοβτσι της πρωτεύουσας.

Ο Λιουμπομίρ Νικόλοφ, επικεφαλής της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της πρωτεύουσας στο υπουργείο Εσωτερικών, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι στα δύο τρένα επέβαιναν συνολικά οκτώ άνθρωποι.

Μετά τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά σε ένα από τα δύο τρένα, η οποία όμως κατασβέστηκε γρήγορα. Η μία αμαξοστοιχία μετέφερε ανακυκλώσιμα μέταλλα, ενώ η άλλη μετέφερε έπιπλα, διευκρίνισε ο Νικόλοφ. Δύο από τους έξι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το βουλγαρικό υπουργείο Υγείας.

Λίγες ώρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ντιμίταρ Γκλάβτσεφ, απέπεμψε τον Μπίσερ Μίντσεφ, υφυπουργό Μεταφορών και αρμόδιο για τους σιδηροδρόμους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Ο Τραμπ ξεκινά εκστρατεία καταστολής της «απάτης» στις πολιτείες των Δημοκρατικών

Συλλήψεις στην Καλιφόρνια - Ο Τραμπ όρισε υπεύθυνο της εκστρατείας τον αντιπρόεδρό του δηλώνοντας πως ο νέος ρόλος του θα είναι «καθοριστικός για το πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον της χώρας μας»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM