Συγκινημένη η Κέιτ Μίντλεντον στη χριστουγεννιάτικη τελετή στο Αββαείο: «Αγάπη, όχι φόβος»

Συγκινημένη η Κέιτ Μίντλεντον στη χριστουγεννιάτικη τελετή στο Αββαείο: «Αγάπη, όχι φόβος» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / @princeandprincessofwales
0

Η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε την οικογένειά της, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σαρλότ και Λούις, στην ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία «Royal Carols: Together At Christmas».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και μεταδόθηκε χθες 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις όλης της οικογένειας μαζί.

Παρά τον προσωπικό της αγώνα, γράφουν τα media, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέλαβε να διοργανώσει η ίδια την τέταρτη ετήσια λειτουργία.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα γυρίστηκαν στο Αββαείο, νωρίτερα αυτό το μήνα και συμμετείχαν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Μίντλετονδεν έκρυψε τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της τελετής που ολοκληρώθηκε σε κλίμα κατάνυξης.

Στο μήνυμά της, η Κέιτ Μίντλετον κάλεσε τον κόσμο να στραφεί «στην αγάπη, και όχι στον φόβο» και μίλησε για τη σημασία της αγάπης και της ενσυναίσθησης.

Το μήνυμά της, που εστάλη επίσης προς κάθε καλεσμένο της συναυλίας στις 6 Δεκεμβρίου και σε 15 περιφερειακές κοινοτικές υπηρεσίες, αναφέρει:

«Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις αγαπημένες μου εποχές του χρόνου, είναι η εποχή των δώρων, αλλά είναι επίσης μια εποχή για να επιβραδύνουμε και να σκεφτούμε τα βαθύτερα πράγματα που μας συνδέουν όλους.

Όταν σταματάμε και απομακρυνόμαστε από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής, βρίσκουμε το χώρο να ζήσουμε τη ζωή μας με ανοιχτή καρδιά, με αγάπη, καλοσύνη και συγχώρεση, κάτι που αποτελεί μεγάλο μέρος του πνεύματος των Χριστουγέννων.

Η χριστουγεννιάτικη ιστορία μας ενθαρρύνει να σκεφτούμε τις εμπειρίες και τα συναισθήματα των άλλων. Αντανακλά επίσης τα δικά μας τρωτά σημεία και μας υπενθυμίζει τη σημασία του να δίνουμε και να λαμβάνουμε ενσυναίσθηση, καθώς και το πόσο πολύ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον παρά τις διαφορές μας. Πάνω απ’ όλα, μας ενθαρρύνει να στραφούμε στην αγάπη και όχι στον φόβο».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM