Στην Ελλάδα και φέτος η Κέιτ Χάντσον - Η επίσκεψή της στον Παρθενώνα

Στην Ελλάδα και φέτος η Κέιτ Χάντσον - Η επίσκεψή της στον Παρθενώνα Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Η Κέιτ Χάντσον επέλεξε να περάσει ακόμη ένα καλοκαίρι της στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο.

Η ηθοποιός δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την αγάπη της για τη χώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επισκέπτεται κάθε χρόνο την Σκιάθο με τους γονείς της. Ωστόσο αυτή τη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στην ανάρτησή της η Κέιτ Χάντσον, επέλεξε να μείνει στην Αθήνα, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ως τώρα.

Μάλιστα επισκέφτηκε και τον Παρθενώνα, που όπως επισημαίνει ήταν στη λίστα των επιθυμιών της. Η Κέιτ Χάντσον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αθήνα, τις οποίες περνά μαζί με τον σύζυγό της Ντάνι Φουτζικάουα, τα παιδιά τους, τον αδελφό της και άλλους συγγενείς, σημειώνοντας πως πέρασε «ονειρεμένα».

«Απόλυτα ονειρεμένα! Για όσους με ακολουθούν ξέρετε πλέον πόσο αγαπώ Ελλάδα! Δεν έχω μείνει ποτέ στην Αθήνα για περισσότερο από μία νύχτα. Κατάφερα να δω τον Παρθενώνα που ήταν στην λίστα επιθυμιών για μένα και τη Rani. Και είχα την πρώτη μας στιγμή μητέρας - κόρη σε σπα, που θα μοιραστώ σε άλλη ανάρτηση!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές η διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι, η οποία απολαμβάνει την παρέα των παιδιών της σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, χωρίς να αποκαλύπτει ποιο, αλλά και ο ράπερ Travis Scott, ο οποίος βρίσκεται στη Μύκονο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM