ΤΩΡΑ!

Στη Σιγκαπούρη πιθανότατα η ιστορική συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν

Στη Σιγκαπούρη πιθανότατα η ιστορική συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν Facebook Twitter
0

Η Σιγκαπούρη είναι η πιθανότερη τοποθεσία διεξαγωγής της συνόδου κορυφής του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έχει αποκλείσει να γίνει η συνάντηση στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα σύνορα μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας.

Ο αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε χθες ότι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης θα ανακοινωθούν «σε τρεις ημέρες».

Η νοτιοκορεατική εφημερίδα Chosun Ilbo έγραψε χθες ότι η σύνοδος κορυφής είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές.

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Διεθνή / New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Αν υπάρχει ένα κυρίαρχο μάθημα από τις αμερικανικές εξωτερικές υποθέσεις του περασμένου αιώνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η προσπάθεια εκδίωξης ακόμη και του πιο αξιοθρήνητου καθεστώτος μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα
THE LIFO TEAM