Στη δημοσιότητα δύο νέα πορτρέτα που Χάρι και της Μέγκαν - Κρατιούνται χέρι χέρι - «Ποζάρει σαν CEO»

Στη δημοσιότητα δύο νέα πορτρέτα που Χάρι και της Μέγκαν - Κρατιούνται χέρι χέρι - «Ποζάρει σαν CEO» Facebook Twitter
0

Ο φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα πορτρέτα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. 

Στην πρώτη από τις δύο αυτές λήψεις του Χάριμαν -διευθυντή του Southbank Centre, στενού φίλου του ζεύγους και ένας από τους ελάχιστους που προσκλήθηκαν στα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ, τον περασμένο Ιούνιο- τραβηγμένες στις 5 Σεπτεμβρίου στο One Young World Summit στο Μάντσεστερ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κοιτούν απ'ευθείας στην κάμερα, ενώ στη δεύτερη, την ασπρόμαυρη, φωτογραφίζονται προφίλ.

Η Μέγκαν φορά κόκκινο πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό και παντελόνι ίδιου χρώματος από την eco-conscious μάρκα Αnother Tomorrow, ενώ ο Χάρι μπλε κοστούμι. 

Κατά την ομιλία της σ'εκείνη την εκδήλωση που στόχο έχει την εμψύχωση των νέων ηγετών στην οικοδόμηση ενός καλύτερου και βιώσιμου μέλλοντος, η Μαρκλ σημείωσε, μεταξύ άλλων πως «ακούμε συχνά τους ανθρώπους να λένε 'η ώρα είναι τώρα', όμως θα υπερθεματίσω λέγοντας πως 'η ώρα σας είναι τώρα'».

Ωστόσο, όπως και κάθε εμφάνιση ή ενέργεια, και αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και λογής σχόλια. «Η Μέγκαν Μαρκλ μοιάζει με CEO σε μια από τις εικόνες ενώ ο Χάρι φαίνεται "βλοσυρός" και υιοθετεί πόζα που μπορεί να δει κάποιος στο Dancing on Ice καθώς ο παρτενέρ φεύγει με τη συνοδό του» σημειώνει η γκουρού της γλώσσας του σώματος, Τζούντι Τζέιμς.

«Περήφανοι, ασυμβίβαστοι και προφανώς συνεπαρμένοι, ο Χάρι και η Μέγκαν φαίνεται να επανακαθορίζουν τον όρο 'ισχυρό ζευγάρι', με αυτή την ασπρόμαυρη λήψη. Σ'αυτήν αγνοούν την κάμερα, με το βλέμμα τους να κοιτά στον μακρινό ορίζοντα. Τα πλεγμένα δάχτυλά τους καθώς κρατούν τα χέρια τους, αφήνουν να εννοηθεί πως προχωρούν μαζί παρότι η μάλλον βλοσυρή έκφραση του Χάρι έρχεται σε αντίθεση με το αισιόδοξο και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο της Μέγκαν» λέει η ίδια. 

«Η Μέγκαν με τα κόκκινα στην en face φωτογραφία στέκεται με αυτοπεποίθηση στην κάμερα και ένα χαμόγελο τύπου διευθύνουσας συμβούλου. Η πόζα του Χάρι είναι αυτή που θα έβλεπε κανείς στο Dancing on Ice, όταν κάποιος οδηγεί τον παρτενέρ του. Το χαμόγελό του μοιάζει με νεύμα υπερηφάνειας προς την κάμερα» συμπληρώνει. 

Με πληροφορίες από Vogue/Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ