ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Spotify θα πουλάει πλέον audiobooks- και μπορείτε να τα κρατήσετε για πάντα

Το Spotify θα πουλάει πλέον audiobooks- και μπορείτε να τα κρατήσετε για πάντα Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Το Spotify ανακοίνωσε την εισαγωγή του Spotify Audiobooks.

Η είσοδος του Spotify στην αγορά των audiobooks συζητιόταν από τότε που η εταιρεία εξαγόρασε την πλατφόρμα ηχητικών βιβλίων Findaway το 2021 και τελικά σήμερα εγκαινιάζει το Spotify Audiobooks για όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, τα podcasts και τα βιβλία σε ένα μέρος, ανεξάρτητα από το αν πληρώνουν ή όχι για Spotify Premium. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη μουσική και τα podcast στο Spotify, τα audiobooks δεν είναι δωρεάν.

Το Spotify διερευνά διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, αλλά προς το παρόν, τα audiobooks είναι διαθέσιμα σε μεμονωμένη αγορά.

Για την αγορά ενός audiobook μέσω Spotify, ο χρήστης μεταφέρεται στο ίντερνετ από την εφαρμογή για να ολοκληρώσει την αγορά- όπως πληρώνει για το Spotify Premium - και στη συνέχεια επιστρέφει στην εφαρμογή. Κάθε ηχητικό βιβλίο τιμολογείται ξεχωριστά, ενώ δεν υπάρχει έκπτωση για τους χρήστες του Spotify Premium.

Η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν audiobooks που μπορούν να κρατήσουν για πάντα- η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από 300.000 σε ένα ευρύ φάσμα ειδών, όπως το «The Summer I Turned Pretty» της Jenny Han και το «Becoming» της Michelle Obama. Οι χρήστες μπορούν να βάζουν επίσης σελιδοδείκτες καθώς ακούνε τα βιβλία και να τα βαθμολογούν. Οι αξιολογήσεις των χρηστών εμφανίζονται δίπλα στους τίτλους.

Αυτή την στιγμή, οι προτεινόμενοι τίτλοι επιλέγονται από τον συντάκτη, αλλά το Spotify σχεδιάζει να επεκτείνει τον αλγόριθμο προτάσεων στα audiobooks στο εγγύς μέλλον, επιτρέποντας εξατομικευμένες συστάσεις.

Αν και προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ, η εταιρεία σχεδιάζει να τα επεκτείνει και σε άλλες χώρες.

Με πληροφορίες από Mashable

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ