ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος»

Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος» Facebook Twitter
0

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η πρώτη κυρία της Ουκρανίας μίλησε για τον πόλεμο, αλλά και για την απουσία του συζύγου της και προέδρου της χώρας. 

Η Ολένα Ζελένσκα δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ανυπομονεί να ακούσει τα νέα της νίκης της Ουκρανίας από τον σύζυγό της. 

«Τα αισθήματά μου είναι δύσκολο να περιγραφούν. Μια μίξη τρόμου και λήθαργου. Αμέσως συνειδητοποίησαμε πως η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ζω για τη μέρα που εκείνος (Ζελένσκι) θα μου πει επιτέλους πως όλα τελείωσαν» λέει η ίδια. 

 Η Ζελένσκα παραδέχεται πως από την αρχή της πολιτικής καριέρας τού συζύγου της, περίμενε δύσκολες εποχές. «Καταλάβαινα πως θα ήταν ικανός να αντεπεξέλθει στην όποια πρόκληση. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο και ήταν, ιδίως τώρα. Κανείς δεν ήξερε τότε, πριν τρία χρόνια (σ.σ οπότε και ο Ζελένσκι αναλάμβανε την εξουσία) πως θα βρισκόμασταν ενώπιον της δυσκολότερης πρόκλησης από όλες - του πολέμου». 

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει, τίποτα και κανείς δε θα σταθεί ικανός να διαλύσει την οικογένειά της. 

«Παραμένει ένας ακλόνητος σύζυγος και άνδρας. Η οικογένειά μας, όπως και πολλές άλλες στην Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένη. Όμως τίποτα δε θα πάρει το σύζυγό μου μακριά μου, ούτε καν ο πόλεμος! Η ζωή του ξοδεύεται στη δουλειά. Σπανίως τον βλέπουμε. Δεν έχουμε βρεθεί δια ζώσης εδώ και δύο μήνες, μιλάμε μόνο τηλεφωνικά» αποκαλύπτει η ίδια, παραδεχόμενη πως τουλάχιστον «τρώνε μαζί» τηλεφωνικά.

«Είμαστε εντάξει - δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάτσουμε μαζί να φάμε, να μιλήσουμε για πράγματα. Αλλά όλα είναι καλά, αστειευόμαστε. Όπως κάθε οικογένεια στην Ουκρανία, περιμένουμε το πότε επιτέλους θα ενωθούμε ξανά» κατέληξε η ίδια, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει λίγη ώρα με τον σύζυγό της έστω και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Με πληροφορίες από BBC/Yahoo

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM