Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος»

Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος» Facebook Twitter
0

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η πρώτη κυρία της Ουκρανίας μίλησε για τον πόλεμο, αλλά και για την απουσία του συζύγου της και προέδρου της χώρας. 

Η Ολένα Ζελένσκα δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ανυπομονεί να ακούσει τα νέα της νίκης της Ουκρανίας από τον σύζυγό της. 

«Τα αισθήματά μου είναι δύσκολο να περιγραφούν. Μια μίξη τρόμου και λήθαργου. Αμέσως συνειδητοποίησαμε πως η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ζω για τη μέρα που εκείνος (Ζελένσκι) θα μου πει επιτέλους πως όλα τελείωσαν» λέει η ίδια. 

 Η Ζελένσκα παραδέχεται πως από την αρχή της πολιτικής καριέρας τού συζύγου της, περίμενε δύσκολες εποχές. «Καταλάβαινα πως θα ήταν ικανός να αντεπεξέλθει στην όποια πρόκληση. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο και ήταν, ιδίως τώρα. Κανείς δεν ήξερε τότε, πριν τρία χρόνια (σ.σ οπότε και ο Ζελένσκι αναλάμβανε την εξουσία) πως θα βρισκόμασταν ενώπιον της δυσκολότερης πρόκλησης από όλες - του πολέμου». 

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει, τίποτα και κανείς δε θα σταθεί ικανός να διαλύσει την οικογένειά της. 

«Παραμένει ένας ακλόνητος σύζυγος και άνδρας. Η οικογένειά μας, όπως και πολλές άλλες στην Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένη. Όμως τίποτα δε θα πάρει το σύζυγό μου μακριά μου, ούτε καν ο πόλεμος! Η ζωή του ξοδεύεται στη δουλειά. Σπανίως τον βλέπουμε. Δεν έχουμε βρεθεί δια ζώσης εδώ και δύο μήνες, μιλάμε μόνο τηλεφωνικά» αποκαλύπτει η ίδια, παραδεχόμενη πως τουλάχιστον «τρώνε μαζί» τηλεφωνικά.

«Είμαστε εντάξει - δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάτσουμε μαζί να φάμε, να μιλήσουμε για πράγματα. Αλλά όλα είναι καλά, αστειευόμαστε. Όπως κάθε οικογένεια στην Ουκρανία, περιμένουμε το πότε επιτέλους θα ενωθούμε ξανά» κατέληξε η ίδια, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει λίγη ώρα με τον σύζυγό της έστω και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Με πληροφορίες από BBC/Yahoo

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ LA GUARDIA

Διεθνή / Σύγκρουση αεροσκάφους στη Νέα Υόρκη: «Λες και κόπηκε στα δύο» – Ξεκίνησαν οι έρευνες

Δύο πιλότοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν η πτήση AC8646 της Air Canada συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στον διάδρομο του LaGuardia, αφήνοντας επιβάτες και αυτόπτες μάρτυρες σοκαρισμένους και εγκλωβισμένους για ώρες
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πάνω από τα 100 δολάρια ξανά το πετρέλαιο με φόντο τη σύγχυση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο για «παραγωγικές» συνομιλίες με την Τεχεράνη, η ιρανική πλευρά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε επικοινωνία με την Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM
ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Διεθνή / Απορρίφθηκε η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης στην Ιταλία – Η Μελόνι μιλά για «χαμένη ευκαιρία»

Σύμφωνα με αναλυτές, η ψήφος δεν συνδέθηκε μόνο με το περιεχόμενο της μεταρρύθμισης, που θεωρήθηκε τεχνικά σύνθετο, αλλά και με ευρύτερη δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM