Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος»

Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος» Facebook Twitter
0

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η πρώτη κυρία της Ουκρανίας μίλησε για τον πόλεμο, αλλά και για την απουσία του συζύγου της και προέδρου της χώρας. 

Η Ολένα Ζελένσκα δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ανυπομονεί να ακούσει τα νέα της νίκης της Ουκρανίας από τον σύζυγό της. 

«Τα αισθήματά μου είναι δύσκολο να περιγραφούν. Μια μίξη τρόμου και λήθαργου. Αμέσως συνειδητοποίησαμε πως η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ζω για τη μέρα που εκείνος (Ζελένσκι) θα μου πει επιτέλους πως όλα τελείωσαν» λέει η ίδια. 

 Η Ζελένσκα παραδέχεται πως από την αρχή της πολιτικής καριέρας τού συζύγου της, περίμενε δύσκολες εποχές. «Καταλάβαινα πως θα ήταν ικανός να αντεπεξέλθει στην όποια πρόκληση. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο και ήταν, ιδίως τώρα. Κανείς δεν ήξερε τότε, πριν τρία χρόνια (σ.σ οπότε και ο Ζελένσκι αναλάμβανε την εξουσία) πως θα βρισκόμασταν ενώπιον της δυσκολότερης πρόκλησης από όλες - του πολέμου». 

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει, τίποτα και κανείς δε θα σταθεί ικανός να διαλύσει την οικογένειά της. 

«Παραμένει ένας ακλόνητος σύζυγος και άνδρας. Η οικογένειά μας, όπως και πολλές άλλες στην Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένη. Όμως τίποτα δε θα πάρει το σύζυγό μου μακριά μου, ούτε καν ο πόλεμος! Η ζωή του ξοδεύεται στη δουλειά. Σπανίως τον βλέπουμε. Δεν έχουμε βρεθεί δια ζώσης εδώ και δύο μήνες, μιλάμε μόνο τηλεφωνικά» αποκαλύπτει η ίδια, παραδεχόμενη πως τουλάχιστον «τρώνε μαζί» τηλεφωνικά.

«Είμαστε εντάξει - δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάτσουμε μαζί να φάμε, να μιλήσουμε για πράγματα. Αλλά όλα είναι καλά, αστειευόμαστε. Όπως κάθε οικογένεια στην Ουκρανία, περιμένουμε το πότε επιτέλους θα ενωθούμε ξανά» κατέληξε η ίδια, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει λίγη ώρα με τον σύζυγό της έστω και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Με πληροφορίες από BBC/Yahoo

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM