Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος»

Σπάνια συνέντευξη της Ολένα Ζελένσκι: «Κανείς δε θα πάρει τον σύζυγό μου από κοντά μου, ούτε καν ο πόλεμος» Facebook Twitter
0

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η πρώτη κυρία της Ουκρανίας μίλησε για τον πόλεμο, αλλά και για την απουσία του συζύγου της και προέδρου της χώρας. 

Η Ολένα Ζελένσκα δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ανυπομονεί να ακούσει τα νέα της νίκης της Ουκρανίας από τον σύζυγό της. 

«Τα αισθήματά μου είναι δύσκολο να περιγραφούν. Μια μίξη τρόμου και λήθαργου. Αμέσως συνειδητοποίησαμε πως η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ζω για τη μέρα που εκείνος (Ζελένσκι) θα μου πει επιτέλους πως όλα τελείωσαν» λέει η ίδια. 

 Η Ζελένσκα παραδέχεται πως από την αρχή της πολιτικής καριέρας τού συζύγου της, περίμενε δύσκολες εποχές. «Καταλάβαινα πως θα ήταν ικανός να αντεπεξέλθει στην όποια πρόκληση. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο και ήταν, ιδίως τώρα. Κανείς δεν ήξερε τότε, πριν τρία χρόνια (σ.σ οπότε και ο Ζελένσκι αναλάμβανε την εξουσία) πως θα βρισκόμασταν ενώπιον της δυσκολότερης πρόκλησης από όλες - του πολέμου». 

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει, τίποτα και κανείς δε θα σταθεί ικανός να διαλύσει την οικογένειά της. 

«Παραμένει ένας ακλόνητος σύζυγος και άνδρας. Η οικογένειά μας, όπως και πολλές άλλες στην Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένη. Όμως τίποτα δε θα πάρει το σύζυγό μου μακριά μου, ούτε καν ο πόλεμος! Η ζωή του ξοδεύεται στη δουλειά. Σπανίως τον βλέπουμε. Δεν έχουμε βρεθεί δια ζώσης εδώ και δύο μήνες, μιλάμε μόνο τηλεφωνικά» αποκαλύπτει η ίδια, παραδεχόμενη πως τουλάχιστον «τρώνε μαζί» τηλεφωνικά.

«Είμαστε εντάξει - δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάτσουμε μαζί να φάμε, να μιλήσουμε για πράγματα. Αλλά όλα είναι καλά, αστειευόμαστε. Όπως κάθε οικογένεια στην Ουκρανία, περιμένουμε το πότε επιτέλους θα ενωθούμε ξανά» κατέληξε η ίδια, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει λίγη ώρα με τον σύζυγό της έστω και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Με πληροφορίες από BBC/Yahoo

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑ

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Συνεχίζω να πιστεύω» - Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας ενώ η μητέρα της αγνοείται

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε πρόσφατες στιγμές που την οδήγησαν να αμφισβητήσει την πίστη της, λίγες μέρες αφότου η αναζήτηση της εξαφανισμένης μητέρας της ξεπέρασε τους δύο μήνες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM