Σουηδία: «Φρούριο» η Στοκχόλμη μετά την επίθεση με το φορτηγό- Ανακρίνονται οι πρώτοι ύποπτοι

Σουηδία: «Φρούριο» η Στοκχόλμη μετά την επίθεση με το φορτηγό- Ανακρίνονται οι πρώτοι ύποπτοι Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της Σουηδίας έκανε γνωστό ότι ανακρίνει δύο πρόσωπα σε σχέση με την φονική επίθεση στην πρωτεύουσα της χώρας Στοκχόλμη σήμερα.


«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι προχωρήσαμε στην προσαγωγή δύο ανθρώπων προκειμένου να υποβληθούν σε ανάκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ύποπτοι» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λαρς Μπίστρομ. «Θέλουμε να μιλήσουμε σε όλους όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με αυτό και πολλές φορές είναι καλύτερο να δίνουν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα παρά στον τόπο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό».

Την ίδια στιγμή, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Γέφυρα Ερεσούντ, που συνδέει τη Σουηδία με τη Δανία, περιορίστηκε εν μέρει κατόπιν αιτήματος της σουηδικής αστυνομίας, μετά την επίθεση που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τη γέφυρα.

«Περιορισμένη ροή στον σταθμό των διοδίων μετά από αίτημα της σουηδικής αστυνομίας» ανέφερε η υπηρεσία πληροφοριών της Γέφυρας.


Λίγο νωρίτερα, η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία SJ ανέφερε ότι ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τρένων από και προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της σουηδικής πρωτεύουσας για το υπόλοιπο της ημέρας σήμερα. «Κανένα τρένο της SJ δεν θα αναχωρήσει, ούτε θα φτάσει στον Κεντρικό Σταθμό» ανέφερε η ανακοίνωση.

Σουηδία: «Φρούριο» η Στοκχόλμη μετά την επίθεση με το φορτηγό- Ανακρίνονται οι πρώτοι ύποπτοι Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ