Μια μητέρα στο Νιού Τζέρσεϊ που ομολόγησε ότι σκότωσε την 5 μηνών κόρη της είπε στην αστυνομία ότι το έκανε για να «εκπληρώσει το τελευταίο αμάρτημα, τον φόνο», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. 

 

Η Kristhie Alcazar εμφανίστηκε στο δικαστήριο με κατηγορίες ανθρωποκτονίας επειδή μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το μωρό της, μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή. Σε περίπτωση καταδίκης, είναι αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη. 

 

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας, η 26χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς πως «δεν θα άλλαζε τίποτα από τα γεγονότα αναφορικά με την δολοφονία», σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που έχει στην κατοχή του το ABC 6. Επιπλέον δήλωσε πως είχε «σώας τας φρένας» εκείνη τη στιγμή. 

 

Σύμφωνα με το γραφείο της εισαγγελίας, η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας το βράδυ της Παρασκευής. Όταν έφτασαν στο σημείο, αστυνομικοί βρήκαν την 23χρονη να καυγαδίζει με ένα άλλο άτομο και το πτώμα του νεκρού μωρού. 

 

Το βρέφος είχε εμφανή τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ανέφεραν οι αρχές. Ο πατέρας του παιδιού δεν βρισκόταν στο σπίτι την στιγμή της δολοφονίας. 

 

«Πρόκειται για τραγωδία. Ήταν μια πολύ καλή γυναίκα», δήλωσε γείτονας της 23χρονης. «Ζούσα δίπλα της εδώ και δυόμιση χρόνια, έπαθα σοκ», πρόσθεσε.