Σκάνδαλο Volkswagen:Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τις διαφορές στους ρύπους

Σκάνδαλο Volkswagen:Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τις διαφορές στους ρύπους Facebook Twitter
0

Αρνήθηκε σήμερα το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών ότι γνώριζε για την παραποίηση από την πλευρά της Volkswagen των μετρήσεων ρύπων κατά τις εργαστηριακές δοκιμές, με χρήση λογισμικού.

Ωστόσο μόλις στα μέσα του καλοκαιριού, σε ερώτηση των πρασίνων στη Βουλή σχετικά με τις αποκλίσεις μεταξύ των εκπομπών κατά τη διάρκεια των δοκιμών και κατά τη διάρκεια της οδήγησης αναγνώρισε ότι ήταν εις γνώση του το θέμα και πως επιδίωκε την επιβολή αυστηρότερων κανόνων. Δεν αναγνώριζε όμως ότι αυτό γινόταν εσκεμμένα.

Ακόμη η γερμανική κυβέρνηση είχε αναγνωρίσει ότι δεν είχαν γίνει αρκετά στο θέμα των συσκευών ελέγχου των εκπομπών προσθέτοντας ότι επεξεργαζόταν νέους «τεχνικούς κανονισμούς», η εισαγωγή των οποίων ήταν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την Κομισιόν.

Η Die Welt, γράφει ότι αυτή η απάντηση ισοδυναμεί με παραδοχή ότι η γερμανική κυβέρνηση γνώριζε για τις «παρανομίες» της VW παρότι ο εκπρόσωπός της το αρνήθηκε

«Δεν υπήρχε γνώση στο υπουργείο Μεταφορών της χρήσης της τεχνολογίας για τον έλεγχο των εκπομπών», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM