Σίδνεϊ: 4χρονος παρήγγειλε παγωτό 1.200 δολαρίων και το έστειλε στη δουλειά του μπαμπά του

Σίδνεϊ: Τετράχρονος παρήγγειλε παγωτό αξίας σχεδόν 1.200 δολ. και το έστειλε στη δουλειά του μπαμπά του Facebook Twitter
Pixabay
0

Ένας τετράχρονος στο Σίδνεϊ παρήγγειλε παγωτό αξίας άνω των 1.000 δολαρίων μέσω εφαρμογής και το έστειλε στο πυροσβεστικό τμήμα που εργάζεται ο μπαμπάς του.

Μεταξύ αυτών που παρήγγειλε ήταν και μία τούρτα γενεθλίων αλλά και συσκευασίες παγωτού με τις αγαπημένες του γεύσεις.

Ο 4χρονος Christian King χρησιμοποίησε το τηλέφωνο του πατέρα του για να παραγγείλει τα γλυκά αξίας 1.139 δολαρίων από το Gelato Messina στο UberEats τη Δευτέρα.

Ο πατέρας του, είχε δώσει στο γιο του το τηλέφωνό του για να απασχοληθεί ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της κόρης του.


Είπε ότι ο γιος του τον προειδοποίησε ότι σύντομα κάτι θα ερχόταν, αλλά εκείνος δεν τον πίστεψε μέχρι που ένας οδηγός ντελίβερι της UberEats κάλεσε τη γυναίκα του. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε τι συνέβαινε.

«Πρώτα από όλα νόμιζα ότι ήταν 139 δολάρια. Και μετά κοίταξα την απόδειξη. Ήταν 1.139 δολάρια και παραλίγο να πάθουμε με τη γυναίκα μου καρδιακή προσβολή. Κοίταξα την οθόνη περίπου 30 φορές. Μου είπε ότι παρήγγειλε μια τούρτα γενεθλίων για τον εαυτό του αλλά δεν τον πίστευα καν.

»Έβγαλα καπνό από τα αυτιά για αρχή και ούρλιαζα. Έτρεξε στο δωμάτιό του πριν καν του το πω» λέει ο πατέρας του 4χρονου.

«Διάλεξε αυτά που ήθελε. Δεν επέλεξε τυχαία» είπε.

Τα γενέθλια του Christian είναι τον Ιανουάριο, αλλά ο πατέρας του πιστεύει ότι ο μικρός τα σχεδίαζε εκ των προτέρων.

«Παραγγέλλουμε πράγματα από το UberEats κάθε μέρα και προφανώς μας έβλεπε να το κάνουμε συνέχεια, αλλά ποτέ δεν το έκανε ο ίδιος. 1.200 σχεδόν δολάρια αργότερα, ήταν ένα μεγάλο σοκ».

Η τεράστια παραγγελία παραδόθηκε στον πυροσβεστικό σταθμό του Newtown όπου εργάζεται ο King ως πυροσβέστης και είχε κάνει την τελευταία παραγγελία. Οι συνάδελφοί του δέχτηκαν την παραγγελία και αφαίρεσαν ό,τι είχαν από το ψυγείο για να αποθηκεύσουν τα γλυκά.

Η UberEats συμφώνησε να επιστρέψει τα χρήματα της παραγγελίας όταν ο King και η σύζυγός του εξήγησαν τι είχε συμβεί.

Ο King είπε αρχικά στον γιο του ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα ερχόταν φέτος μετά την παραγγελία αυτή, αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση έχει αλλάξει.

«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η UberEats είπε ότι θα μας επιστρέψει τα χρήματά. Άρα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει» είπε.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

New York Times: Η ελληνική κυβέρνηση παραδέχτηκε πως έδωσε άδεια στην Intellexa για πώληση του Predator στη Μαδαγασκάρη με ιστορικό καταστολής

Διεθνή / New York Times: Η ελληνική κυβέρνηση παραδέχτηκε πως έδωσε άδεια στην Intellexa για πώληση του Predator στη Μαδαγασκάρη

Η αγορά του εμπορικού κατασκοπευτικού λογισμικού - το οποίο επιτρέπει στις κυβερνήσεις να εισβάλλουν στα κινητά τηλέφωνα και να συλλέγουν δεδομένα - γνωρίζει άνθηση
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ