«Shutdown» και στο Twitter κυβερνητικών υπηρεσιών

«Shutdown» και στο Twitter κυβερνητικών υπηρεσιών Facebook Twitter
0

Ακόμα και λογαριασμοί κυβερνητικών υπηρεσιών στο Twitter «έπεσαν» χθες, μετά το  «shutdown» της αμερικανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Τα τα sites της NASA, του Λευκού Οίκου, του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας δεν μεταδίδουν πια τίποτα, και το μόνο που βλέπει ο επισκέπτης είναι μηνύματα στα οποία αναφέρεται πως υπάρχουν «προβλήματα στη λειτουργία των sites» εξαιτίςα της παύσης της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ούτε στα email τους μπορούσαν να μπουν εργαζόμενοι δημοσίων υπηρεσιών.

Και μπορεί οι πολίτες να μπορούν ακόμα να «χρησιμοποιούν» σελίδες και twitter υπηρεσιών για να υποβάλλουν π.χ ερωτήματα, ωστόσο αυτά δεν απαντώνται λόγω της διακοπής λειτουργίας των υπηρεσιών.

«Due to the gov't shutdown, all public NASA activities/events are cancelled or postponed until further notice. Sorry for the inconvenience», γράφει στη σελίδα της η NASA, όπου η πρόσβαση είναι αδύνατη.

Στον Smithsonian National Zoo οι κάμερες φαίνονται εκτός λειτουργίας, ενώ παύση της λειτουργίας του έκανε και το Asteroid Watch της NASA, που παρακολουθεί το Διαστήμα, για επικίνδυνους αστεροειδείς.

«Αντίο άνθρωποι. Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας» ήταν το τέλευταίο tweet της ομάδας που είναι υπέυθυνη για το διαστημοπλοίο Voyager 2.

Να σημειωθεί εδώ ότι το διάστημα που θα διαρκεί το «shutdown», το Curiosity Rover στον Άρη και το New Horizons, που κατευθύνεται στον Πλούτωνα, δεν θα παρακολουθούνται από κανέναν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM