Σερβία: Ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο και σκότωσε τη γυναίκα του και 4 ακόμη ανθρώπους

Σερβία: Ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο και σκότωσε τη γυναίκα του και 4 ακόμη ανθρώπους Facebook Twitter
φωτογραφία αρχείου
0

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε καφενείο τις πρώτες πρωινές ώρες στη βόρεια Σερβία, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τη γυναίκα του, και τραυματίζοντας είκοσι, ανακοίνωσε η αστυνομία.


Ο άνδρας "εισέβαλε στο καφενείο και άνοιξε πυρ με αυτόματο τουφέκι σκοτώνοντας τη σύζυγό του και μια άλλη γυναίκα και συνέχισε να πυροβολεί άλλα πρόσωπα στο καφενείο", διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.


Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στη 01:40 (τοπική ώρα) στη μικρή πόλη Ζίτιστε, 80 χλμ. βόρεια του Βελιγραδίου.


Ο δράστης, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1978, συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνα.


Ο υπουργός Εσωτερικών Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, ο οποίος μετέβη επιτόπου, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο N1 πως ο άνδρας φαίνεται ότι ενήργησε από ζήλια και είχε αποκτήσει παράνομα το όπλο του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM