Σελίν Ντιόν: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μειώσουμε τον πόνο της», λέει η αδελφή της

Σελίν Ντιόν: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μειώσουμε τον πόνο της», λέει η αδελφή της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Σελίν Ντιόν «κάνει τα πάντα» για να γίνει καλά, δήλωσε η αδελφή της τραγουδίστριας, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. «Είναι δυνατή γυναίκα», τόνισε η αδελφή της, Κλοντέτ, μιλώντας στο «HELLO!». Όμως, συμπλήρωσε, «είναι μια ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα». 

«Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες», δήλωσε, αναφερόμενη στα συμπτώματα. 

«Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν. «Ευχόμαστε οι ερευνητές να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη φριχτή ασθένεια», πρόσθεσε και δήλωσε βέβαιη πως έτσι σκέφτονται οι φανς της τραγουδίστριας. «Αγαπούν τη Σελίν. Όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για το τι άνθρωπος είναι», σημείωσε. 

Η Σελίν Ντιόν είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person. Εξήγησε στους φανς της ότι έχει σπασμούς που επηρεάζουν «κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου», μερικές φορές «προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω» και «δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως παλιότερα». 

Η 55χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις συναυλίες της και ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της μέχρι «να είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή», ενώ έκτοτε δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Επιστολές Αυστραλών στρατιωτών βρέθηκαν κλεισμένες σε μπουκάλι έναν αιώνα μετά

Διεθνή / Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Επιστολές Αυστραλών στρατιωτών βρέθηκαν κλεισμένες σε μπουκάλι έναν αιώνα μετά

Μέσα στο διαυγές, χοντρό γυαλί υπήρχαν ευδιάκριτες επιστολές, γραμμένες με μολύβι από τους στρατιώτες Μάλκολμ Νέβιλ (27) και Γουίλιαμ Χάρλεϊ (37), με ημερομηνία 15 Αυγούστου 1916
LIFO NEWSROOM
Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Διεθνή / Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση κατά του Comando Vermelho σε δύο φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο
LIFO NEWSROOM
Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM