Σεισμός τώρα 5,7R στην Ταϊβάν - Οι πρώτες πληροφορίες

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΤΑΪΒΑΝ Facebook Twitter
Σεισμός στην Ταϊβάν / Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο
0

Σεισμός τώρα μεγέθους 5,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ταϊβάν, με την αρχική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου να αναφέρει πως η δόνηση υπολογίστηκε στα 6 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού στην Ταϊβάν εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Taitung, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 11,8 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν τραυματίες ή ζημιές σε κτίρια, ωστόσο αρκετοί κάτοικοι του νησιού επισήμαναν πως η δόνηση έγινε αισθητή σε διαφορετικά σημεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM