Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία Facebook Twitter
0

Σεισμός 4,9 βαθμών (σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις) σημειώθηκε στην περιοχή του Τόκιο σήμερα, αλλά δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, δήλωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.

 

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στην βορειοδυτική περιφέρεια Τσίμπα, ανατολικά του Τόκιο, σύμφωνα με την υπηρεσία.

 

Η Ιαπωνία βρίσκεται σε μια από τις πιό ενεργές σεισμικές ζώνες του πλανήτη, όπου σημειώνονται περίπου 20% των σεισμών ισχύος 6 βαθμών ή παραπάνω, παγκοσμίως.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM