Σε θάνατο καταδικάστηκαν 26 Αιγύπτιοι

Σε θάνατο καταδικάστηκαν 26 Αιγύπτιοι Facebook Twitter
0

Σε θάνατο καταδικάστηκαν 26 άτομα σήμερα από Αιγυπτιακό δικαστήριο για τον σχεδιασμό επιθέσεων σε πλοία που περνούν από τη διώρυγα του Σουέζ.

Οι κατηγορούμενοι που δικάστηκαν ερήμην, κρίθηκαν ένοχοι για «σύσταση και διοίκηση τρομοκρατικής οργάνωσης που είχε στόχο την πραγματοποίηση επιθέσεων εναντίον ανθρώπων, πλοίων που διαπλέουν τη διώρυγα του Σουέζ και την προσβολή της εθνικής ενότητας», όπως γράφουν Τα Νέα.

Οι αρχές στην Αίγυπτο φοβούνται μια ισλαμιστική εξέγερση, μετά την αποπομπή από τον στρατό τον Ιούλιο του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / «Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Ως «αποτρόπαια αντισημιτικά συνθήματα που στόχευαν τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF)» το καταδίκασε η διοργάνωση - Παρεμβάσεις από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC
LIFO NEWSROOM