Η Σάρον Στόουν μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να περιγράψει με λεπτομέρειες την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. 

 

Μιλώντας στους New York Times σε πρόσφατη συνέντευξη, η 63χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στο επερχόμενο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice», ανακαλώντας φρικτές εμπειρίες από το παρελθόν της, όπως όταν με την αδερφή της, Κέλι, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον παππού τους, σε μικρή ηλικία.

 

Η Στόουν λέει πως με την μικρότερη αδερφή της έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους, από την πλευρά της μητέρας τους, Κλάρενς Λόσον και μάλιστα με την βοήθεια της γιαγιάς τους, που επίσης κακοποιούσε ο παππούς. 

 

Σύμφωνα με την Στόουν, η γιαγιά έβαζε τα δυο κορίτσια σε ένα δωμάτιο με τον σύζυγό της, όταν πήγαιναν για επίσκεψη, ξεκινώντας από όταν ήταν παιδιά, και κλείδωνε την πόρτα. 

 

Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον σκούντηξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της.

 

Σημειώνοντας πως με την αδερφή της «πήραν από κοινού την απόφαση» να αποκαλύψουν την κακοποίηση, η Στόουν είπε: «Μιλήσαμε στη μητέρα μου και στην αρχή ήταν στωική και μου έγραψε μια επιστολή για το πόσο ανησυχητικές ήταν όλες αυτές οι πληροφορίες. Όταν τελείωσα το βιβλίο, το διάβασα στη μητέρα μου μέσα σε τρεις ημέρες. Τότε είχα γρίπη. Ήμουν στο κρεβάτι, κάθισε μαζί μου και την κατέγραψα να μιλάει για μιάμιση ώρα. Μετά άλλαξα σχεδόν όλο το βιβλίο μου. Τότε ήταν που το αφιέρωσα σε εκείνη». 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr