Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά- Δεν θέλω να πεθάνω

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά- Δεν θέλω να πεθάνω Facebook Twitter
0

Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε πως ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά και εξήγησε πως η μεγάλη της επιθυμία είναι να συνεχίσει να δουλεύει. 

«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε χωρίς περιστροφές η Σάνεν Ντόχερτι, σε συνέντευξη στο People. Η 52χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και το 2020 έκανε γνωστό πως είναι σε στάδιο 4. 

«Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, με το να ελπίζω να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», τόνισε η Σάνεν Ντόχερτι. Τον περασμένο Ιούνιο η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και πως είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι. 

«Τον ονόμασα Μπομπ», δήλωσε στο People και εξομολογήθηκε πως αυτό «ήταν σίγουρα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω κάνει». Τώρα, ελπίζει να μετάσχει σε κλινικές δοκιμές για νέες θεραπείες. Αλλά η μεγάλη της επιθυμία είναι να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει. 

«Οι άνθρωποι απλά υποθέτουν πως σημαίνει ότι δεν μπορείς να περπατήσεις, να φας, να δουλέψεις. Σε βγάζουν εκτός ενεργής δράσης σε πολύ νεαρή ηλικία. “Τελείωσες, συνταξιοδοτήθηκες”, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δουλέψουμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε», υπογράμμισε. 

«Όταν αναρωτιέσαι “Γιατί σε εμένα; Γιατί έχω καρκίνο” και μετά “Γιατί ο καρκίνος επέστρεψε; Γιατί είμαι στο τέταρτο στάδιο;” αυτό σε κάνει να αναζητάς ένα μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή», επεσήμανε η Σάνεν Ντόχερτι, σημειώνοντας πως «μου φαίνεται τρελό ότι ακόμη δεν έχουμε μια θεραπεία». Για αυτό ελπίζει πως θα βοηθήσει να συγκεντρωθούν πόροι για έρευνες για τον καρκίνο, όπως και να δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι σε τελικό στάδιο έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν. 

«Η καλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάνεν Ντόχερτι. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM