Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά- Δεν θέλω να πεθάνω

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά- Δεν θέλω να πεθάνω Facebook Twitter
0

Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε πως ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά και εξήγησε πως η μεγάλη της επιθυμία είναι να συνεχίσει να δουλεύει. 

«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε χωρίς περιστροφές η Σάνεν Ντόχερτι, σε συνέντευξη στο People. Η 52χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και το 2020 έκανε γνωστό πως είναι σε στάδιο 4. 

«Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, με το να ελπίζω να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», τόνισε η Σάνεν Ντόχερτι. Τον περασμένο Ιούνιο η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και πως είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι. 

«Τον ονόμασα Μπομπ», δήλωσε στο People και εξομολογήθηκε πως αυτό «ήταν σίγουρα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω κάνει». Τώρα, ελπίζει να μετάσχει σε κλινικές δοκιμές για νέες θεραπείες. Αλλά η μεγάλη της επιθυμία είναι να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει. 

«Οι άνθρωποι απλά υποθέτουν πως σημαίνει ότι δεν μπορείς να περπατήσεις, να φας, να δουλέψεις. Σε βγάζουν εκτός ενεργής δράσης σε πολύ νεαρή ηλικία. “Τελείωσες, συνταξιοδοτήθηκες”, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δουλέψουμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε», υπογράμμισε. 

«Όταν αναρωτιέσαι “Γιατί σε εμένα; Γιατί έχω καρκίνο” και μετά “Γιατί ο καρκίνος επέστρεψε; Γιατί είμαι στο τέταρτο στάδιο;” αυτό σε κάνει να αναζητάς ένα μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή», επεσήμανε η Σάνεν Ντόχερτι, σημειώνοντας πως «μου φαίνεται τρελό ότι ακόμη δεν έχουμε μια θεραπεία». Για αυτό ελπίζει πως θα βοηθήσει να συγκεντρωθούν πόροι για έρευνες για τον καρκίνο, όπως και να δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι σε τελικό στάδιο έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν. 

«Η καλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάνεν Ντόχερτι. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM