Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού

Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού Facebook Twitter
Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού (EPA)
0

Η κίνηση εντυπωσιασμού του Μπόρις Τζόνσον να κάνει push ups κατά την διάρκεια συνέντευξης στην βρετανική Mail δεν ενθουσίασε. Μάλλον, το αντίθετο αποτέλεσμα έφερε.

«Είμαι τόσο καλά (στην υγεία μου) όσο ένα πιστό σκυλί κρεοπωλείου. Θέλεις να κάνω κάποια press-ups για να σου δείξω πόσο καλά είμαι;» πρότεινε ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο της Mail.

Ακολούθησαν οι γυμναστικές επιδείξεις του Τζόνσον μέσα στο γραφείο του, με κοστούμι και γραβάτα.

Αμέσως ο Μπόρις Τζόνσον έγινε viral με τους χρήστες στα social media να έχουν ανάμικτες αντιδράσεις.

Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού Facebook Twitter

Πολλοί χρήστες κατηγόρησαν τον Τζόνσον για το «κόλπο» του. Μερικοί είπαν ότι μια φωτογραφία δεν είναι απόδειξη ότι μπορεί να κάνει push-ups, και ζητούσαν και ένα βίντεο.

Κάποιοι άλλοι συνέκριναν τις φωτογραφίες του με εκείνες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Ο Μπόρις Τζόνσον ήθελε να αποδείξει τις αντοχές του και ως πατέρας νεογέννητου. Ως πατέρας που φροντίζει το μωρό εξομοιώνει τη γονική μέριμνα με τη θηλυκότητα και τη δύναμη με την αρρενωπότητα. Και έτσι, κινούμενος ανάμεσα στα δύο αυτά αντίθετα πράγματα, αποφάσισε να κάνει μία κίνηση για να αποδείξει και τα δύο».

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει δηλώσει παρών στην ανατροφή του μωρού του συμμετέχοντας ενεργά ως πατέρας, αν και λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκοιμηθεί σε τηλεδιάσκεψη, όπως σχολιάζει το Guardian.


«Δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα να αθλείσαι στο σπίτι είναι για αρχάριους, αφού το κάνει με ντύσιμο γραφείο, φορώντας γραβάτα. Πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτή η εικόνα θυμίζει τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, πάνω στο άλογό του, γυμνός από τη μέση και πάνω. Ο παραλληλισμός πρέπει, πάνω απ 'όλα, να μας κάνει ευγνώμονες που ο Τζόνσον δεν είναι γυμνός, κάτι που θα ήταν μια πραγματικά μία χαλαρή επίδειξη αυταρχισμού (εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών του).

Παρ 'όλα αυτά, το να βλέπεις έναν πρωθυπουργό να ασκεί επιθετική γοητεία χρησιμοποιώντας τους δικέφαλους μύες του, είναι περίεργο και άβολο», προσθέτει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Θα προτιμούσα αν ήξερε πώς να κυβερνά τη χώρα και υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό δεν συμβαίνει» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης στο Twitter.

«Γιατί το έκανε αυτό; Για λόγους εντυπωσιασμού και για να αποδείξει στους συμπολίτες του ότι μετά την νοσηλεία του ύστερα από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού και παρά τα ξενύχτια λόγω του μωρού του, είναι σε φόρμα», σχολιάζει μεταξύ άλλων η βρετανική εφημερίδα Metro.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM