Σάλος από ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Jr που συνέκρινε το Τείχος στα σύνορα με φράχτη ζωολογικού κήπου

Σάλος από ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Jr που συνέκρινε το Τείχος στα σύνορα με φράχτη ζωολογικού κήπου Facebook Twitter
EPA
0

Έντονες αντιδράσεις στα social media ύστερα από την ανάρτηση του Ντοναλντ Τραμπ Τζούνιορ στο Instagram, στην οποία συγκρίνει το Tείχος που θέλει να κατασκευάσει ο πατέρας του στα σύνορα των ΗΠΑ- Μεξικού με τον φράχτη ενός ζωολογικού κήπου. 

«Ξέρετε γιατί μπορείς να διασκεδάσεις μία μέρα στο ζωολογικό κήπο. Επειδή τα τείχη λειτουργούν» έγραψε ο γιος του Αμερικανού προέδρου.

Η δημοσιογράφος του Vanity Fair, Έμιλι Τζέιν Φοξ, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Οι μετανάστες ως φυλακισμένα ζώα, από τον Πρώτο Γιο». 

Άλλοι χρήστες σχολίασαν πως ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ θα βρεθεί «πολύ σύντομα» πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εξαιτίας της φερόμενης επικοινωνίας και σχέσης με έναν Ρώσο δικηγόρο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Εκπρόσωπος του γιου του Αμερικανού προέδρου σχολίασε πως η ανάρτηση υπογράμμιζε τον κίνδυνο και τη βία που συνδέονται με τα «αφύλακτα σύνορα» και πως κάθε άλλος υπαινιγμός αποπροσανατολίζει από αυτό που θέλει να πει ο Ντοναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ότι δηλαδή «οι τοίχοι είναι συνώνυμοι της ασφάλειας». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Γαβουνέλη: «Πώς η Ελλάδα θα αποκρούσει μια επίθεση φιλίας από την Τουρκία χωρίς να γίνει το κακό παιδί;»

Οπτική Γωνία / Πώς η Ελλάδα θα αποκρούσει μια επίθεση φιλίας από την Τουρκία χωρίς να γίνει το κακό παιδί

Μιλά στη LiFO η καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και γενική διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ Μαρία Γαβουνέλη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ