Ροντ Στιούαρτ: Έκανα δώρο στον Έλτον Τζον ένα ψυγείο κι εκείνος μου έδωσε έναν Ρέμπραντ

Rod Stewart: ‘I got Elton a fridge for Christmas. He got me a Rembrandt’ Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Ο Ροντ Στιούαρτ αποκάλυψε τη φορά που ο Έλτον Τζον τον έκανε να νιώσει πιο τσιγκούνης από ποτέ, ανταλλάσσοντας δώρα για τα Χριστούγεννα. 

Ο ροκ σταρ απάντησε σε ερωτήσεις αναγνωστών του Guardian, που αφορούσαν από τις «κόντρες» του με τον Έλτον Τζον, μέχρι το πώς φτιάχνει τα μαλλιά του που αποτελούν σήμα κατατεθέν του, αλλά και  την τεράστια μακέτα πόλης που έχει κατασκευάσει.

Ένας αναγνώστης σημείωσε ότι απόλαυσε το πώς περιγράφει ο Έλτον Τζον στην αυτοβιογραφία του τις ατελείωτες προσπάθειές του να κάνει ρεζίλι και να επισκιάσει τον Ροντ Στιούαρτ. Τον ρώτησε λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη του τέτοια στιγμή. 

Στην απάντησή του, ο Ροντ Στιούαρτ περιέγραψε μία φορά που αντάλλαξαν δώρα οι δύο φίλοι, για τα Χριστούγεννα, τη δεκαετία του ‘70. 

«Κάποιες από αυτές τις προσπάθειες ήταν δημόσιες, αλλά εκείνη που με έκανε περισσότερο ρεζίλι ήταν ιδιωτική. Ζούσαμε σε απόσταση 20 λεπτών ο ένας από τον άλλο στο Μπέρκσαϊρ και για τα Χριστούγεννα του αγόρασα ένα ψυγείο από τα Harrods. Πατούσες ένα κουμπί και υπήρχαν καπνοί και φώτα και ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Μου κόστισε 600 λίρες, πολλά λεφτά τη δεκαετία του ‘70. Οπότε ανταλλάξαμε δώρα και είπε “Ω, πολύ ωραίο καλέ μου, σε ευχαριστώ”. Μου έδωσε έναν πίνακα του Ρέμπραντ! Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο τσιγκούνης», περιέγραψε. 

«Είναι πάντα ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει», είπε για τον Έλτον Τζον και συμπλήρωσε: «Επικοινωνούμε μέσω του τύπου τώρα, αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι που μετράει». 

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση- για το αν θα γίνει ταινία η ζωή του- πέταξε και ένα «καρφί» για τον φίλο του. 

«Προσεύχομαι να κάνει κάποιος μία βιογραφική ταινία. Έχουν υπάρξει φήμες, αλλά τίποτα ακόμη. Οι δυο γιοι μου θα μπορούσαν να με υποδυθούν σε νεαρότερη ηλικία. Δεν έχουν πάρει τα μαλλιά, αλλά σήμερα οι περούκες φαίνονται πολύ φυσιολογικές. Δείτε τα μαλλιά του Έλτον», είπε. 

Όσο για τα δικά του μαλλιά, δήλωσε ότι του παίρνει δύο λεπτά για να τελειώσει το χαρακτηριστικό χτένισμά του. 

«Παίρνω το πιστολάκι, βάζω λίγο προϊόν, τα στεγνώνω ανάποδα, τα σηκώνω όλα όρθια και βάζω λίγο κερί- που δεν υπήρχε όταν ξεκίνησα αυτό το κούρεμα και τα έκανα να στέκονται όρθια χρησιμοποιώντας ζάχαρη και νερό», περιέγραψε. 

Τέλος, ο Ροντ Στιούαρτ ρωτήθηκε για τη μεταφορά στη Βρετανία της μακέτας πόλης, με σιδηρόδρομους, που έχει φτιάξει. 

«Είναι μια πόλη βασισμένη στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, που μου πήρε 23 χρόνια να κατασκευάσω. Έχει μήκος 18 μέτρα και πλάτος 7,5», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι η μεταφορά της πήρε επτά μήνες. «Είναι πολύ ακριβή, αλλά αξίζει γιατί είναι το αγαπημένο μου χόμπι και το δουλεύω κάθε ημέρα», πρόσθεσε. 

«Μεγάλωσα στο Χάιγκεϊτ, στο βόρειο Λονδίνο και από το παράθυρό μου μπορούσα να δω σιδηροδρομικές γραμμές και ποδοσφαιρικά γήπεδα. Κάποτε είπα ότι προτιμούσα να μπω στο εξώφυλλο του Railway Modeller παρά στο Rolling Stone. Το Rolling Stone δεν μου έχει μιλήσει από τότε», συμπλήρωσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ