Ρεπουμπλικάνος πάντρεψε τον γκέι γιο του, μέρες μετά την καταψήφιση νόμου για τους γάμους ομοφυλοφίλων

Ρεπουμπλικάνος πάντρεψε τον γκέι γιο του, μέρες μετά την καταψήφιση νόμου για τους γάμους ομοφυλοφίλων Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός βουλευτής Glenn Thompson έδωσε το «παρών» στον γάμο του γκέι γιου του την περασμένη εβδομάδα, μόλις τρεις μέρες αφότου είπε «όχι» σε νομοσχέδιο της Βουλής των ΗΠΑ που κατοχυρώνει την προστασία του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. 

Το γραφείο του Thompson εξέδωσε ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός, αναφέροντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ήταν «πανευτυχείς» για τον γάμο του παιδιού τους και «πολύ χαρούμενοι» που εντάχθηκε στην οικογένεια ο γαμπρός τους. 

«Ο βουλευτής και η κα Thompson είναι ενθουσιασμένοι που παρευρέθηκαν και γιόρτασαν το γάμο του γιου τους το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ξεκίνησε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του» είπε η Maddison Stone, εκπρόσωπό του. 

«Οι Thompson είναι πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουν στην οικογένεια τον νέο γαμπρό τους». 

Ο Thompson ήταν ένας από τους 157 Ρεπουμπλικάνους βουλευτές που καταψήφισαν το νομοσχέδιο «Respect for Marriage Act» (Νόμος περί σεβασμού του γάμου).

Ο νόμος αυτός θα κατοχύρωνε το δικαίωμα γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου σε εθνικό επίπεδο.

Το γραφείο του βουλευτή δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να καταψηφίσει τον νόμο, ο οποίος πλέον εξετάζεται από τη Γερουσία. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ