Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί- Τουλάχιστον 17 νεκροί

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί- Τουλάχιστον 17 νεκροί Facebook Twitter
0

Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί. Ο διοικητής της πυροσβεστικής στην πρωτεύουσα της Ινδίας ανακοίνωσε πως τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με τον ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής, τον Τζ. Σ. Μίσρα, ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί. 

Από τη φωτιά στο ξενοδοχείο Arpit Palace υπάρχουν και τουλάχιστον 3 τραυματίες. 

Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από αρκετές ώρες.

Η εφημερίδα Times of India, επικαλούμενη επίσης αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος στο Νέο Δελχί, ανέφερε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι περίπου 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Κατά δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο,  το παιδί, καθώς και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν όταν έπεσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Φωτογραφίες και πλάνα που μεταδόθηκαν εικονίζουν τον τρίτο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου να καίγεται.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα και εάν υπήρξαν παραλείψεις ή επιδείχθηκε αμέλεια από μέλη του προσωπικού και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Οι πυρκαγιές που οφείλονται σε ατυχήματα είναι συνηθισμένες στην Ινδία, εξαιτίας του μάλλον αδύναμου κανονισμού για την πυρασφάλεια και της απουσίας ελέγχων.

Τον Δεκέμβριο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι περίπου εκατό τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δημόσιο νοσοκομείο στο Μουμπάι (δυτικά

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επέστρεψε στον «μαγικό κόσμο» των δισεκατομμυριούχων

Διεθνή / Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επέστρεψε στον «μαγικό κόσμο» των δισεκατομμυριούχων

Ανεξαρτήτως της αμφιλεγόμενης παρουσίας της στα social media και των τρανσφοβικών της απόψεων, η διάσημη συγγραφέας είναι και πάλι στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ