Πυρά της Madonna κατά του Instagram- «Kατέβασε» φωτογραφίες της που φαινόταν η θηλή της

Η Madonna στο κρεβάτι Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Madonna εξαπέλυσε πυρά κατά του Instagram, επειδή η πλατφόρμα «κατέβασε» τις φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με εσώρουχα

Η σταρ δημοσίευσε εκ νέου τις φωτογραφίες και επέκρινε το Instagram για την απόφαση να κατεβάσει τις φωτογραφίες, επειδή φαινόταν η θηλή της. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Madonna πόζαρε με εσώρουχα, διχτυωτό καλσόν και γόβες στο κρεβάτι. 

«Αναρτώ ξανά τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ενημέρωση. Ο λόγος που έδωσαν σε εκπρόσωπό μου, που δεν χειρίζεται τον λογαριασμό μου, ήταν ότι ένα μικρό κομμάτι της θηλής μου ήταν εκτεθειμένο», έγραψε στο Instagram η 63χρονη. Στη νέα ανάρτηση, είχε «καλύψει» με μία καρδιά το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. 

«Με εκπλήσσει ακόμη ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει να φαίνεται κάθε εκατοστό ενός γυναικείου σώματος, εκτός από μία θηλή. Λες και είναι το μοναδικό κομμάτι της γυναικείας ανατομίας που μπορεί να του προσδοθούν σεξουαλικά χαρακτηριστικά. Η θηλή που θρέφει το μωρό! Δεν μπορεί η θηλή ενός άνδρα να είναι ερωτική; Και τι ισχύει για τα οπίσθια μίας γυναίκας, που ποτέ δεν λογοκρίνονται πουθενά», συνέχισε στην ανάρτησή της η Madonna. 

«Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να κρατήσω τα λογικά μου κατά τη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών λογοκρισίας, σεξισμού, ηλικιακού ρατσισμού και μισογυνισμού. Τέλειος συγχρονισμός με τα ψέματα που μας μεγάλωσαν να πιστεύουμε για τους προσκυνητές που ειρηνικά έτρωγαν μαζί με Ινδιάνους όταν έφτασαν στο Πλίμουθ Ροκ. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», κατέληξε στην ανάρτησή της. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ