Ψινάκης: Δεν θα κατέβω ξανά υποψήφιος για δήμαρχος - Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές

Ψινάκης: Δεν θα κατέβω ξανά υποψήφιος για δήμαρχος - Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές Facebook Twitter
ΑΠΕ
3

O Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε σήμερα ότι δεν προτίθεται να κατέβει ξανά υποψήφιος για δήμαρχος του Μαραθώνα.

Η αποκάλυψη έγινε μετά το τρισάγιο που τέλεσε στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο οποίο ήταν παρών ο κ. Ψινάκης.

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές μετά», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όσο για το αν θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα αν δεν είχε συμβεί η τραγωδία στο Μάτι: «Δεν ξέρω. Με το "αν" δεν γράφεται Ιστορία. Εγώ θα πάω να ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και αν ζούμε βλέπουμε».

Ο Πατριάρχης τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των 99 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου και πέταξε στη θάλασσα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.

Ψινάκης: Δεν θα κατέβω ξανά υποψήφιος για δήμαρχος - Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές Facebook Twitter
ΑΠΕ
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
«Θέλω επειγόντως διακοπές,κάτω απ’την πανσέληνο..κιοφτές» Ασμα,ελαφρώς,τροποποιημένο που τραγουδούσε και ο προστατευόμενός του Κωστας Μαρτάκης
Το ακούσαμε και αυτό στην ελληνική πολιτική σκηνή, ο κ. Ψινάκης να ζητάει διακοπές από ... επί τριετία διακοπές. Αφότου εξελέγη δηλαδή και αφού αποδείχτηκε ότι ήταν σε ...άλλο κόσμο όλον αυτό τον καιρό.Ας μας γίνει μάθημα στους πολίτες. Για να μας υπολογίζουν οι πολιτικοί και να μην θεωρούν τους ψηφοφόρους "κοινό" ριάλιτι σόου.Αλλιώς, όσοι ψηφίζουν απερίσκεπτα "Ψινάκηδες" , θα πληρώνουν πάντα το βαρύ τίμημα - οι ίδιοι, αλλά δυστυχώς και οι υπόλοιποι. Η πολιτική ζωή δεν είναι - και δεν πρέπει να επιτρέπουμε να γίνεται με τους φόρους μας -, "σκηνή" για το "ξέπλυμα" άλλων δραστηριοτήτων ή ... περίοδος αναψυχής (συνήθως παχυλότατα αμειβόμενης).Ειδικά δε για κάποιους βουλευτές - που αμείβονται με 7000 € τον μήνα -, τα λεφτά μας πάνε τελείως τσάμπα.