Ψινάκης: Δεν θα κατέβω ξανά υποψήφιος για δήμαρχος - Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές

Ψινάκης: Δεν θα κατέβω ξανά υποψήφιος για δήμαρχος - Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές Facebook Twitter
ΑΠΕ
3

O Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε σήμερα ότι δεν προτίθεται να κατέβει ξανά υποψήφιος για δήμαρχος του Μαραθώνα.

Η αποκάλυψη έγινε μετά το τρισάγιο που τέλεσε στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο οποίο ήταν παρών ο κ. Ψινάκης.

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές μετά», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όσο για το αν θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα αν δεν είχε συμβεί η τραγωδία στο Μάτι: «Δεν ξέρω. Με το "αν" δεν γράφεται Ιστορία. Εγώ θα πάω να ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και αν ζούμε βλέπουμε».

Ο Πατριάρχης τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των 99 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου και πέταξε στη θάλασσα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.

Ψινάκης: Δεν θα κατέβω ξανά υποψήφιος για δήμαρχος - Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές Facebook Twitter
ΑΠΕ
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
«Θέλω επειγόντως διακοπές,κάτω απ’την πανσέληνο..κιοφτές» Ασμα,ελαφρώς,τροποποιημένο που τραγουδούσε και ο προστατευόμενός του Κωστας Μαρτάκης
Το ακούσαμε και αυτό στην ελληνική πολιτική σκηνή, ο κ. Ψινάκης να ζητάει διακοπές από ... επί τριετία διακοπές. Αφότου εξελέγη δηλαδή και αφού αποδείχτηκε ότι ήταν σε ...άλλο κόσμο όλον αυτό τον καιρό.Ας μας γίνει μάθημα στους πολίτες. Για να μας υπολογίζουν οι πολιτικοί και να μην θεωρούν τους ψηφοφόρους "κοινό" ριάλιτι σόου.Αλλιώς, όσοι ψηφίζουν απερίσκεπτα "Ψινάκηδες" , θα πληρώνουν πάντα το βαρύ τίμημα - οι ίδιοι, αλλά δυστυχώς και οι υπόλοιποι. Η πολιτική ζωή δεν είναι - και δεν πρέπει να επιτρέπουμε να γίνεται με τους φόρους μας -, "σκηνή" για το "ξέπλυμα" άλλων δραστηριοτήτων ή ... περίοδος αναψυχής (συνήθως παχυλότατα αμειβόμενης).Ειδικά δε για κάποιους βουλευτές - που αμείβονται με 7000 € τον μήνα -, τα λεφτά μας πάνε τελείως τσάμπα.