Ψηφοφόρος των Δημοκρατικών ζητά να πάρει πίσω την ψήφο υπέρ του Μπούτιτζετζ όταν μαθαίνει πως είναι γκέι

Ψηφοφόρος των Δημοκρατικών ζητά να πάρει πίσω την ψήφο υπέρ του Μπούτιτζετζ όταν μαθαίνει πως είναι γκέι Facebook Twitter
0

Μετά την απίστευτη καθυστέρηση των αποτελεσμάτων λόγω «τεχνικής βλάβης», βγαίνουν στη φόρα και άλλα ευτράπελα από τη διαδικασία στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στην Άιοβα, όπως αυτό το βίντεο μιας γυναίκας που ζητά να αλλάξει την ψήφο της όταν πληροφορείται ότι ο υποψήφιος που επέλεξε – ο Πιτ Μπούτιτζετζ – είναι γκέι.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Twitter από επιφανές στέλεχος του Δημοκρατικού κόμματος που συγχαίρει την εκλογική αντιπρόσωπο Nikki Heever η οποία ακούγεται στο βίντεο να απαντά με υποδειγματική ψυχραιμία και κατανόηση στις ερωτήσεις της ψηφοφόρου που μοιάζει σοκαρισμένη από την πληροφορία σχετικά με την σεξουαλική ταυτότητα του Μπούτιτζετζ.

«Έχει σύζυγο του ίδιου φύλου; Αστειεύεστε; Δεν θέλω κάποιον τέτοιο στον Λευκό Οίκο», δηλώνει η ψηφοφόρος, ζητώντας πίσω την εκλογική της κάρτα.

Η συνομιλία συνεχίζεται και η γυναίκα δεν φαίνεται να πείθεται από τα επιχειρήματα της εκλογικής αντιπροσώπου. Τελικά όμως δεν μαθαίνουμε αν κατάφερε να αποσύρει την ψήφο εμπιστοσύνης της στον δήμαρχο της Ιντιάνα.

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα. Σήμερα ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της/ Το νέο μυθιστόρημα του Ocean Vuong είναι το βιβλίο του μήνα στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ

Διεθνή / O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα και σήμερα είναι ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου Αμερικανο-Βιετναμέζου συγγραφέα, «The «Emperor of Gladness», είναι το 114ο βιβλίο για το Oprah's Book Club της θρυλικής παρουσιάστριας, η οποία το χαρακτήρισε ως «ένα από τα καλύτερα της εποχής μας και όλων των εποχών». Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.
LIFO NEWSROOM