Προκαλεί ξανά η Τουρκία: O Ακάρ ζητά να αποστρατικοποιηθούν νησιά στο Αιγαίο

Προκαλεί ξανά η Τουρκία: O Ακάρ ζητά να αποστρατικοποιηθούν νησιά στο Αιγαίο Facebook Twitter
0

Προκαλεί ξανά η Τουρκία καθώς θέτει ζήτημα αποστρατικοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, μέσω του Τούρκου υπουργού Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Σε δηλώσεις του στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ακάρ ισχυρίστηκε ότι η στρατικοποίηση των νησιών που πρέπει να παραμένουν αποστρατικοποιημένα συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση των Διεθνών Συνθηκών και Συμβάσεων από την Ελλάδα.

«Από τον Έλληνα ομόλογό μου στα πλαίσια των ειλικρινών σχέσεών μας περιμένω να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και για αυτό το ζήτημα» τόνισε ο Ακάρ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Οι δηλώσεις του Ακάρ μεταδόθηκαν ως έκτακτη είδηση στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

Διεθνή / Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

«Όταν εξετάστηκαν τα κομμάτια του, συνειδητοποιήσαμε: "Θεέ μου, είναι αρειανός". Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Άρη στον πλανήτη μας », δηλώνει η αντιπρόεδρος του οίκου
LIFO NEWSROOM