Προκαλεί ξανά η Τουρκία: O Ακάρ ζητά να αποστρατικοποιηθούν νησιά στο Αιγαίο

Προκαλεί ξανά η Τουρκία: O Ακάρ ζητά να αποστρατικοποιηθούν νησιά στο Αιγαίο Facebook Twitter
0

Προκαλεί ξανά η Τουρκία καθώς θέτει ζήτημα αποστρατικοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, μέσω του Τούρκου υπουργού Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Σε δηλώσεις του στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ακάρ ισχυρίστηκε ότι η στρατικοποίηση των νησιών που πρέπει να παραμένουν αποστρατικοποιημένα συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση των Διεθνών Συνθηκών και Συμβάσεων από την Ελλάδα.

«Από τον Έλληνα ομόλογό μου στα πλαίσια των ειλικρινών σχέσεών μας περιμένω να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και για αυτό το ζήτημα» τόνισε ο Ακάρ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Οι δηλώσεις του Ακάρ μεταδόθηκαν ως έκτακτη είδηση στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Ο Τραμπ ξεκινά εκστρατεία καταστολής της «απάτης» στις πολιτείες των Δημοκρατικών

Συλλήψεις στην Καλιφόρνια - Ο Τραμπ όρισε υπεύθυνο της εκστρατείας τον αντιπρόεδρό του δηλώνοντας πως ο νέος ρόλος του θα είναι «καθοριστικός για το πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον της χώρας μας»
THE LIFO TEAM