Πρώην πρόεδρος Goldman Sachs και Στ. Μνούτσιν: Αν εκλεγεί ο Σάντερς, θα καταστρέψει την οικονομία

Πρώην πρόεδρος Goldman Sachs και Στ. Μνούτσιν: Αν εκλεγεί ο Σάντερς, θα καταστρέψει την οικονομία Facebook Twitter
EPA
1

O πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλανκφέιν και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσαν ότι ο Μπέρνι Σάντερς θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Μπλανκφέιν ήταν πρόεδρος της τράπεζας Goldman Sachs στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης έκανε μία επικριτική ανάρτηση στο Twitter για τον Μπέρνι Σάντερς, καθώς ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Βερμόντ κατέλαβε την πρώτη θέση στον προκριματικό κύκλου του Νιου Χάμσαϊρ, το βράδυ της Τρίτης. «Ο Σάντερς είναι τόσο πολωτικός, όσο ο Τραμπ και θα καταστρέψει την οικονομία μας, ενώ δεν νοιάζεται για τον στρατό μας», έγραψε ο Μπλανκφέιν, παρατηρώντας ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Σάντερς.

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Μπλανκφέιν, αναφορικά με την τοποθέτηση ότι ο πρόεδρος Σάντερς θα «καταστρέψει» την οικονομία, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Μνούτσιν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση που έδωσε χθες στο Κογκρέσο, δήλωσε, «Νομίζω ότι ο Λόιντ Μπλανκφέιν δεν θα μπορούσε να είναι σωστότερος σε αυτό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια