ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πρώην Ευρωβουλευτής «καρφώνει» Καϊλή: Επωφελήθηκε από το κύκλωμα, αλλά δεν ήταν τόσο έξυπνη να είναι ο εγκέφαλος

Πρώην Ευρωβουλευτής «καρφώνει» Καϊλή: Επωφελήθηκε από το κύκλωμα, αλλά δεν ήταν τόσο έξυπνη να είναι ο εγκέφαλος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η πρώην ευρωβουλευτής, Άνα Γκόμες μίλησε στην τηλεόραση του OPEN αφήνοντας αιχμές για την Εύα Καϊλή.

Αρχικά περιγράφει πως την πλησίασε ο Παντσέρι τον οποίο χαρακτηρίζει «έξυπνο και ύπουλο». «Όταν άκουσα για το Qatargate σκέφτηκα αμέσως πως αυτός θα ήταν στο επίκεντρο του κυκλώματος» ανέφερε.  Δήλωσε παράλληλα πως θα προκύψει θέμα και με το Μαρόκο, «γιατί είναι κάτι που ήταν εκεί πολύ καιρό πριν το Κατάρ».

Αναφορικά με τον σύντροφο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι η κα Γκόμες είπε πως ήταν άνθρωπος που βοηθούσε τον Παντσέρι σε «διαπραγματεύσεις που γίνονταν κυρίως στα αγγλικά και στα γαλλικά». «Είχα την εντύπωση πως ήταν ένας υπάλληλος που εκπληρώνει τις επιθυμίες του Παντσέρι. Αλλά ήταν πολύ επιμελής να εκπληρώνει τις διαταγές του αφέντη του, οπότε δεν εξεπλάγην που ήταν το χέρι του στο δίκτυο που δημιούργησε» είπε.

Για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή η κα Γκόμεζ σχολίαε: «Είδα πως ήταν πανέμορφη αλλά ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα από οτιδήποτε είπε. Ποτέ. Ό,τι έλεγε ήταν πολύ φτωχό και ρηχό, για οποιοδήποτε αντικείμενο συζήτησης. Αυτή δεν είναι το κέντρο του κυκλώματος. Από αυτά που ξέρω από όλους αυτούς τους ανθρώπους δεν την θεωρώ τον εγκέφαλο. Δεν ήταν τόσο έξυπνη».

Συμπλήρωσε πως ασφαλώς η Εύα Καϊλή επωφελήθηκε και σίγουρα ήταν ενήμερη, αλλά εγκέφαλος ήταν ο Παντσέρι.  

Διεθνή
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kneecap: Βρετανικό δικαστήριο απέρριψε την κατηγορία για τρομοκρατία κατά του μέλους του συγκροτήματος

Διεθνή / Kneecap: Δικαστήριο απέρριψε την κατηγορία για τρομοκρατία κατά μέλους του συγκροτήματος

«Η όλη διαδικασία δεν αφορούσε εμένα. Πάντα αφορούσε τη Γάζα, το τι συμβαίνει αν τολμήσεις να μιλήσεις», είπε ο Liam Óg Ó hAnnaidh μιλώντας στον κόσμο που βρισκόταν έξω από το δικαστήριο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Άγνωστα drones πέταξαν πάνω από στρατιωτική βάση που εκπαιδεύει Ουκρανούς στρατιώτες

Διεθνή / Γαλλία: Άγνωστα drones πέταξαν πάνω από στρατιωτική βάση που εκπαίδευε Ουκρανούς στρατιώτες

Η γαλλική νομοθεσία απαγορεύει αυστηρά τις πτήσεις πολιτικών drones πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις, χαρακτηρίζοντας τέτοιες παραβιάσεις απειλή για την εθνική ασφάλεια
LIFO NEWSROOM